Hotel Delfin - 1. maj v Poreču, Poreč, Istra, Hrvaška - 177 EUR - 3x nočitev s polpenzionom za 2 osebi (1 otrok do 11,99 let brezplačno), Uporaba ležalnikov na bazenu (odvisno od razpoložljivosti)

Hotel Delfin - 1. maj v...

Hotel Delfin - 1. maj v Poreču, Poreč, Istra, Hrvaška - 177 EUR - 3x nočitev s polpenzionom za 2 osebi (1 otrok do 11,99 let brezplačno), Uporaba ležalnikov na bazenu (odvisno od razpoložljivosti)

Rezerviraj za 177,00 €

177,00 €
Cena
177,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Delfin v Poreču je pravomesto v malem in le 50 metrov oddaljen od plaže! Hotel Delfin sodi v verigo hotelov Plava laguna, ki je znana po svojih kvalitetnih storitvah in udobnih namestitvah. Najdite zatočišče predvsakdanjostjo v simpatičnem hotelu, v katerem vam nikdar ne bo dolgčas. Zabavav večernih urah, kopanje in sprehodi pod zvezdnatim nebomustvarjajo idealno mesto za vse romantike.

Hotel nudi klimatizirano restavracijo,menjalnico, aperitiv bar in bar ob bazenu, kavarno, Wi-Fi na recepciji,trgovino s spominki in časopisi, dvigalo, salon za masaže, konferenčno dvorano,prostor za hrambo koles, parkirišče in pa zunanji bazen s teraso.

Soba iz ponudbe: dvoposteljna, balkon, kopalnica, direktna telefonska linija

Hotel je od centra Poreča oddaljen 5 km, od najbližje plaže pa le 50 metrov. V bližini hotela se prav takonahaja otroško igriščem na voljo pa so tudi številne restavracije, bari intrgovine.

V prostem času si lahko privoščite obilico zabave ob igri mini golfa alitenisa na tenis igrišču ter ob raznih vodnih športih in animacijskih programih.Lahko pa se sprehodite po urejenih peš poteh ali pa si privoščite izlete pookolici. Po tem pa se lahko ustavite v glavni restavraciji aličudovitem bistroju na plaži in si privoščite osvežilno pijačo ali okusen obrok.

Pravijo, da istrska obala v vsaki uvali skriva eno plažo. Vprimeru Poreča se v vsaki laguni skriva vsaj nekaj plaž, ena lepša od druge. 

Lokacija

Zelena Laguna 18
52440
Hrvaška

Partnerska ponudba - MEGABON.eu | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Hotel Delfin - 1. maj v Poreču, Poreč, Istra, Hrvaška - 177 EUR - 3x nočitev s polpenzionom za 2 osebi (1 otrok do 11,99 let brezplačno), Uporaba ležalnikov na bazenu (odvisno od razpoložljivosti)«