Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Panorama, Zagreb, Hrvaška - 94 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

Hotel Panorama, Zagreb, Hrvaška - 94 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Udobje in zanesljivost – dolga tradicijagostoljubja in kakovostne storitve Panorama Zagreb Hotela. Preživite svoje počitnice v luksuznem in najvišjem hotelu na Hrvaškem. Panorama Zagrebhotel se nahaja v novem poslovnem središču Zagreba, v četrti Trešnjevka. Vneposredni bližini hotela se nahaja zagrebški »Dom sportova«, osrednje mestoštevilnih športnih in kulturnih dogodkov!


Panorama Zagreb Hotelvam je na razpolago z 228 udobnih sob in 51 apartmaji, restavracija Šestine pa z izvrstnodomačo kuhinjo, večnamenskimi dvoranami za vse vrste dogodkov ter izkušenim inprofesionalnim osebjem. 
Hotel vam nudi brezžičniinternet, veliko parkirišče, Business center z računalniki za goste, Fitnessstudio ter vse vsebine, ki jih nudijo hoteli s 4 zvezdicami. Hotel ponuja panoramski pogled naZagreb, ki vas bo zagotovo očaral.
 Lobby bar je popoln krajza druženje, kjer se lahko tudi kratki sestanki razvijejo v dolge in zanimivepogovore. Terasa Breza vas bo navdušila s prijetnim vzdušjem ter široko ponudbookusnih jedi ter pijač.


Hotel se ponaša s sloganom, ki so mu ga dali njegovi gosti – »udobje in zanesljivost« - mi pa vas vabimo, da se prepričate zakaj je temu tako!

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.