Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Buket Zlatibor - Popolno wellness razvajanje, Zlatibor, Srbija - 220 EUR - 2x nočitev v apartmaju za 2 osebi (2 otroka do 12. leta brezplačno), 2x polpenzion za 2 osebi

Hotel Buket Zlatibor - Popolno wellness razvajanje, Zlatibor, Srbija - 220 EUR - 2x nočitev v apartmaju za 2 osebi (2 otroka do 12. leta brezplačno), 2x polpenzion za 2 osebi

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Buket se nahaja v najbolj mirnem delu Zlatibora, obdanz borovci in pomirjujočo tišino, v bližini turističnega središča gore.

Hotel je moderno urejen in opremljen ter primeren za udobno bivanje vseh generacij. Vneposredni bližini so Kraljev Trg, Kongresni centar '' Srbija '' in vsinajatraktivnejši dogodki in kraji na Zlatiboru, od katerih bi morali posebejizpostaviti najljubši kraj za najmlajše – Dino park.

Hotel Buket s štirimi zvezdicami ima 25 apartmajev in 20 sobs pogledom na borov gozd. Vse sobe so klimatizirane in imajo brezplačen Wi-Fi, lastnokopalnico, delovno mizo, televizor z ravnim zaslonom in omaro.

Hotel je idealen kraj za bivanje za vse tiste, ki uživajo vpohodništvu, aktivnih počitnicah in smučanju. Kraj je odličen tudi zašportnike, za katere v športno-turističnem centru Zlatibor ponujajo vse pogojeza vrhunske priprave.

Na 800 m2 wellness centra se lahko sprostite v dveh bazenih(en bazen (23 x 8 metrov) in eden nepravilne oblike s slano vodo), prostornemjacuzziju za do 12 oseb, finski in bio savni, solni sobi, parni kopeli, masažnisobi, štirih tepidarijih, vodni postelji za masažo in drugih vsebinah. 

Kongresna dvorana, ki obsega površino 140 m2 in ima 80sedežev, je idealna za udeležence strokovnih konferenc, kongresov inseminarjev.Ostale vsebine vključujejo 110-sedežno restavracijo, lobbybar, sodobno telovadnico in otroško igralnico. Na voljo je tudi izposoja kolesin avtomobilov.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.