Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Studio Kvadrus: Protibolečinska masaža in termoterapija (60 minut) le 19,90 € namesto 60 €

Studio Kvadrus: Protibolečinska masaža in termoterapija (60 minut) le 19,90 € namesto 60 €

94%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Vsem, ki trpite zaradi bolečin v križu ali  vratni hrbtenici, priporočamo odlično protibolečinsko masažo celega telesa, ki zmanjšuje stres, odpravlja bolečine v ledvenem delu, prsnem košu in v vratnem delu hrbtenice. Masaža je...


Vsem, ki trpite zaradi bolečin v križu ali  vratni hrbtenici, priporočamo odlično protibolečinsko masažo celega telesa, ki zmanjšuje stres, odpravlja bolečine v ledvenem delu, prsnem košu in v vratnem delu hrbtenice. Masaža je usmerjena na dele telesa, kjer so prisotne kronične bolečine, napetost, ali druge funkcijske motnje. Protibolečinska masaža zelo dobro prekrvavi kožo in vpliva na mišice. Zato jo priporočamo po napornih fizičnih ali psihičnih dejavnostih. Bolečine se bodo občutno zmanjšale ali celo izginile. Masaža pozitivno vpliva na vaše počutje in zdravje. 
Mnogokrat se bolečine že kronične narave, trajajo že dlje časa in so trdovratne. Z grelno blazino bomo predel telesa nekoliko ogreli (max. 8-10 stopinj Celzija več kot je toplota telesa). S tem bomo pomagali da terapija ne bo toliko boleča. Termo terapija pomaga lajšati bolečine, blaži mišične krče, izboljša gibljivost sklepov. Močno se prekrvavi del telesa, ki ga ogrejemo. Poveča se pretok krvi, toplota pomaga pri odvajanju odpadnih snovi. Sprošča mišice.
Toplota daje občutek ugodja, sprošča in tudi pomirja.
Potek protibolečinske masaže z vključeno termoterapijo (60 min):
5 min ogrevanja hrbtenice z grelno blazino45 min masaža hrbtenice10 min masaža nog Pred prihodom na masažo se doma stuširate. Če imate daljše lase si jih pred masažo spnete. 2 uri pred masažo niso priporočeni obilnejši obroki, kajenje, uživanje alkoholnih pijač..Po masaži priporočajo 10 minutno tuširanje, v dveh urah po masaži popite liter vode, počivajte. V studiu Kvadrus vas bodo pričakali  v prijetnem lokalu in vas ob prijetni glasbi presenetili s kvalitetno masažo. Uporabljajo izključno slovenska masažna olja.
ZAKAJ OBISKATI STUDIO KVADRUS?
Delajo s srcem,so natančni in resni,so strokovno podkovani,nudijo varno okolje,se lahko masirata dva istočasno-pri nekaterih uslugah je na voljo le en izvajalec,masira vas lahko maserka ali maser,delajo vsak dan od 7,00 do 22,30 ure,delajo ob sobotah, nedeljah, praznikih, skratka skoraj vse dneve v letu,pričakali vas bodo v prijetnem lokalu,uporabljajo izključno slovenska olja,lokal je klimatiziran,na voljo je veliko brezplačno parkirišče,na voljo vam je samopostrežni avtomat s prigrizki ter toplimi in hladnimi napitki.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.