Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Terme Dobrna - Celodnevno kopanje in savnanje v Hotelu Vita, Dobrna, Slovenija - 15,90 EUR - 1x celodnevno kopanje v bazenih hotela Vita za 1 osebo, Uporaba savn

Terme Dobrna - Celodnevno kopanje in savnanje v Hotelu Vita, Dobrna, Slovenija - 15,90 EUR - 1x celodnevno kopanje v bazenih hotela Vita za 1 osebo, Uporaba savn

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Privoščite si dan posvečen le sproščanju! Odpravite se v Terme Dobrna, kjer boste preživeli dan v bazenih z zdravilno termalno vodo. Kopanje v bazenih s termalno vodo vas bo navdahnilo s pozitivno energijo. Podvodne masaže in whirpooli poživili. Vodni užitki v notranjih in zunanjih bazenih pa ostanejo v spominu vsem, malčkom in odraslim. Bazenski kompleks se nahaja v hotelu Vita, v tretjem nadstropju.

Bazeni z zdravilno termalno vodo v hotelu Vita: notranji bazen s temperaturo 32 °C, zunanji bazen s temperaturo 28 – 29 ˚C, notranji otroški bazen s temperaturo 32 ˚C, zunanji otroški bazen s temperaturo 32 ˚C, whirpool s temperaturo 35 – 36 ˚C.

V bazenskem kompleksu, v III. nadstropju hotela Vita, se nahaja kompleks savn z atraktivno ponudbo parnih in finskih savn ter dodatno pestro ponudbo za izvajanje Kneippovega programa.Zbližanje s tradicijo sproščanja in čiščenja telesa v naši deželi miru, osvežitve in sprostitve, bo na vas delovalo blagodejno, tako kot vpliva na nas energija pozitivnih kristalov. Izbor kristalov, po katerih smo imenovali naše savne, predstavlja kratko spoznavanje kristalne dežele mineralov, ki jih skriva in odkriva zemlja.

OBRATOVALNI ČAS 
ponedeljek – četrtek: 12.00 – 21.00
petek, sobota: 12.00 – 22.00
nedelja, prazniki: 12.00 - 21.00
Vsak ponedeljek (razen prazniki) od 16.00 do 21.00 vstop v Deželo savn samo za ženske.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.