Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Osijek - wellness razvajanje in advent v Osijeku , Osijek, Hrvaška - 172,50 EUR - 2x nočitev v classic ali superior sobi za 2 osebi (1 otrok do 10. leta brezplačno), 2x zajtrk za 2 osebi

Hotel Osijek - wellness razvajanje in advent v Osijeku , Osijek, Hrvaška - 172,50 EUR - 2x nočitev v classic ali superior sobi za 2 osebi (1 otrok do 10. leta brezplačno), 2x zajtrk za 2 osebi

80%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Super ponudba za obisk adventa v Osijeku. Čudovit advent v še bolj čudovitem hotelu Osijek na bregu reke Drave in pravljičnim razgledom!

Hotel Osijek se nahaja v središču Osijeka, na bregu reke Drave inponuja čudovit panoramski pogled na okolico. Ponuja fitnes in spa center ssavno, parno sobo in vročo kopeljo, fine jedi in brezplačni WiFi.


Vse sobe so klimatizirane in imajo kabelsko TV z mednarodnimikanali. Na voljo sta tudi mini bar in sušilec za lase.

Classic sobe velikostipribližno 20 m2 - elegantno opremljene in udobne sobe s čudovitim razgledom nareko Dravo ali mesto Osijek.


Superior sobe velikosti približno 25 m2 - dvoposteljna soba zzakonsko posteljo in pogledom na mesto ali soba z dvema posteljama s pogledomna Dravo. Prostrana kopalnica ima kad. Nekatere sobe so popolnoma prilagojeneinvalidom.

Od stresa in vsakodnevnih skrbi se sprostite v wellness centru znajlepšimi razgledi na mesto Osijek, reko Dravo in prostrano Baranjsko nižino.V restavraciji "Zimska luka"s pogledom na rečno promenado strežejo bogat samopostrežni zajtrk. Zakosilo in večerjo so na voljo a la carte obroki. V avli hotela lahko naročitedomača vina, fine pijače in cigare. Na voljo je tudi pestra izbira svežihpeciv, kave in domačega sladoleda.Kozmetični salon Ka, ki se nahaja na kraju ponuja široko paletotretmajev za lase, telo in obraz.

Hotel je blizu več parkov, 10 minut hoje od starega mestnega jedraOsijeka in 3 minute hoje od glavnega mestnega trga. Letališče Osijek je 4,5 kmod objekta. Na zahtevo in ob doplačilu je možno organizirati prevoz doletališča.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.