Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Naučite se pravilno dihati in si pridobite nov zagon! - 70 % na tečaj Nirvana Fitnessa - 8 zaporednih vodenih vadb. Vaje potekajo ob nedeljah, v plesnem studiu Intakt v Ljubljani.

Naučite se pravilno dihati in si pridobite nov zagon! - 70 % na tečaj Nirvana Fitnessa - 8 zaporednih vodenih vadb. Vaje potekajo ob nedeljah, v plesnem studiu Intakt v Ljubljani.

71%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


NOVA OBLIKA SPROSTITVENE VADBE

Nirvana Fitness


Učinkovita kombinacija pilatesa, joge in ritmičnega dihanja na chillout glasbo, ki bo um ozdravila stresa ter oblikovala telo.

Čas in prostor, v katerem živimo, sta naravnana k vedno večji storilnosti, ki nas vodi v izgorelost. Uporaba antidepresivov v zadnjih letih strmo narašča in medicinska stroka ugotavlja alarmantno dejstvo, da kar 80% populacije ne diha pravilno. Dihanje večine je tako plitko in nezadostno, saj uporabljajo le zgornji del pljuč. Zavedanje o pomembnosti pravilnega dihanja in njegovega vseobsegajočega vpliva na življenje je skupino strokovnjakov privedla do kreiranja nove antistresne glasbeno-gibalno-dihalne tehnike Nirvana Fitness.  
Nirvana Fitness
je telesni in mentalni detox, saj kombinacija pilates in joga razteznih vaj poskrbi za učvrstitev celotnega telesa, medtem ko ritmično dihanje ob hipnotični chillout glasbi uravna dihanje. Dnevni ritem zajemanja zraka tako postane upočasnjen in globok. Sočasno s tem, ko spremenimo vzorec dihanja, tehnika vadbe Nirvana Fitness vpliva na spremenjeno in izboljšano presnovo, a z vadbo povečamo tudi količino kisika in energije v telesu, zaradi česar dobimo čvrsto in gibljivo telo. Z osredotočanjem na vaje in obdani s sprostitveno glasbo tekom vadbe same prav tako sprostimo misli in um, ki sta danes vse prepogostokrat zasičena z informacijami.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.