Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Obiščite savno in pozabite na čas! - 50 % na 3-urno savnanje v Deželi savn v 3. nadstropju hotela Vita****, v Termah Dobrna + parking v neposredni bližini hotela!

Obiščite savno in pozabite na čas! - 50 % na 3-urno savnanje v Deželi savn v 3. nadstropju hotela Vita****, v Termah Dobrna + parking v neposredni bližini hotela!

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Turška savna
Temperatura zraka se giba od 40-50°C, vlažnost pa do 100%. Ustvarjajo se oblaki pare, para prodira globoko v kožo in jo zapusti mehko in gladko. Po savnanju priporočamo hladen tuš, ki poveča osvežitev, krepitev telesa pa se nadaljuje. V parnih savnah so nameščene cevi za čiščenje klopi s curkom vode, s katerim si lahko hladimo tudi noge, roke ali obraz. Izvor parne savne izvira iz turške kopeli (Hamam), ki je bila v preteklosti središče turškega vsakdana. Za Turke je bila kopel več kot le prostor čiščenja, bila je prostor, kjer so se srečevali ljudje vseh statusov, počutili so se svobodne.

Parna savna se priporoča za:
- lajšanje težav z dihali
- lajšanje težav s kožo (nevnetne) in lasiščem
- lajšanje težav pri alergijah
- krepitev in vzpodbujanje imunskega sistema
- odpravljanje napetosti in stresa
- pospeševanje prekrvitve in boljši obtok
- lažja srčna obolenja (aritmija, blago povišan krvni pritisk)
- obolenja ožilja

PARNA SAVNA – OPAL
Uravnoveša delovanje vseh čaker. Ščiti in daje moč pravičnim. Uporabljajo ga za odpiranje tretjega očesa (vendar pa bodimo raje previdni pri uporabi, je namreč zelo močen kamen, ki lahko sproži močne reakcije: burno čustvovanje, nenavadne dogodke in situacije…). Temperatura 45°C, vlaga 70%, sadne arome, sedišče in ležišče iz kamna.

PARNA SAVNA – SMARAGD
Dobro deluje na vid in na celotno področje srčne čakre. Niža krvni pritisk in umirja živčni sistem. Uporablja se tudi pri gripi, astmi in vseh boleznih dihal. Blaži opekline in razdraženo kožo, zdravi otroške bolezni in ureja prebavo. Uporabljajo ga proti bolečinam pri porodu. V odnose vnaša harmonijo, pomaga pri premagovanju nespečnosti in depresiji, spodbuja k izražanju. Razvija višje energetske nivoje in nevtralizira sevanje. Temperatura 48°C, vlaga 80%, zeliščne arome, sedišča v etažah.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.