Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Mladosten videz! - 74 % na odlično 60-minutno HYDRA FACIAL nego obraza: limfna drenaža + hydra mikrodermoabrazija + hialuronska kislina + nanos maske + GRATIS: strokovna analiza kože + svetovanje o rabi preparatov za domačo nego kože,...

Mladosten videz! - 74 % na odlično 60-minutno HYDRA FACIAL nego obraza: limfna drenaža + hydra mikrodermoabrazija + hialuronska kislina + nanos maske + GRATIS: strokovna analiza kože + svetovanje o rabi preparatov za domačo nego kože,...

75%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


VRHUNSKA NEGA OBRAZA: HYDRA FACIAL

Terapija temelji na revolucionarni tehnologiji, ki nam omogoča da s pomočjo kisika s hitrostjo 200 metrov na sekundo brizgamo na kožo fiziološko raztopino. Tako nam v enem tretmaju omogoča: 
1.) Intenzivno LIMFNO DRENAŽO: odvajanje toksinov iz obraza, 2.) HYDRA MIKRODERMOABRAZIJO - globinski piling: zaradi visokega pritiska 200 m/s, pod katerim dovajamo na kožo fiziološko raztopino, lahko brez stika s kožo temeljito odstranimo odmrle celice; dosežemo tudi mikroskopsko majhne nečistoče med celicami, v epidermalnih razpokah in znojnih izločkih; struktura kože se takoj zgladi; 3.) GLOBOKO INFUZIJO KISIKA IN VLAGE: kisik, ki ga dovajamo globoko v dermis revitalizira kožne celice; zaradi izdatne hidracije kože se ta v trenutku napne, postane rožnata in sijoča; 4.) UČVRŠČEVANJE IN REGENERACIJO: temperatura kože se med tretmajev zniža za 8 stopinj C, mikrocirkulacija se izjemno poveča, spodbudi se sinteza kolagena in elastina, koža se učvrsti, gube in gubice se zgladijo, zaradi CRYO učinka se zmanjšajo tudi pore.

KAKO POTEKA TRETMA?
1.) Pričetek s površinskim čiščenjem kože, odstranjevanjem make-up-a. 2.) Nadaljevanje z aparaturno limfno drenažo obraza, ki zaradi visokega podtlaka odplavlja toksine z obraza tako, da pospeši limfni obtok na obrazu in vratu, s čimer se zmanjša zabuhlost in podočnjaki. 3.) Nadaljevanje z hydra-mikrodermobrazijo obraza (primerljiva tehnika z diamantnim pilingom, le da je manj invazivna in primerna za vse tipe kože), ki poskrbi za intenzivno luščenje odmrlih celic (brez rdečice ali reakcije), hkrati se dovaja vlaga in kisik pod visokim pritiskom (cca 25-30 min). 4.) Sledi nanos  100% naravne hialuronske kisline, ki zaradi svoje nizke molekularne mase prodre v globje plasti kože in pomaga koži povrniti lastno zalogo vlage in deluje s takojšnjim učinkom napetega videza. 5.) Sledi nanos maske s 100% naravno hialuronsko kislino, ki spodbudi celični metabolizem, izdatno navlaži kožo ter poveča njeno sposobnost zadrževanja vlage. Po potrebi se uporabi tudi maska na bazi matičnih celic jabolk ali kaviarja. Nega se zaključi s primernimi negovalnimi izdelki glede na tip kože.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.