Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Novoletno praznovanje na Azurni obali, Azurna obala, Francija - 172 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi z zajtrkom v 2*lux/3* hotelu za 1 osebo, Avtobusni prevoz po programu za 1 osebo

Novoletno praznovanje na Azurni obali, Azurna obala, Francija - 172 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi z zajtrkom v 2*lux/3* hotelu za 1 osebo, Avtobusni prevoz po programu za 1 osebo

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


SvetovljanskaAzurna obala z mediteranskim podnebjem vas vabi!

1.DAN: SLOVENIJA - ITALIJA: Odhod avtobusa v poznih večernih urah z navedenihvstopnih mest. Nočna vožnja do Italije, nato mimo Benetk, Verone, Genove in SanRema na francosko Azurno obalo.

2.DAN:  VALLAURIS  - CANNES -  AZURNA OBALA: V jutranjih urah bomo prispeli na Azurno obalo. Obiskali bomo slikovitovasico Vallauris s simpatičnimitrgovinicami z lokalno keramiko in dišavami Provanse, v kateri je nekaj časaživel tudi Pablo Picasso. Po željiin za doplačilo krajši ogled muzeja in Picassove mojstrovine »Vojna in mir«.Sledila bo vožnja v Cannes, ki slovipo filmskem festivalu, mondenih hotelih in idiličnem starem delu mesta.Sprehodili se bomo do kongresne palače inob obali mimo številnih znanih hotelov.  Namestitev v hotelu in nočitev. 

3. DAN: AZURNA OBALA -  NICA - EZE- MONAKO/MONTE  CARLO: Zajtrku bo sledilabo vožnja do kraljice Azurne obale, Nicein sprehod po Angleški promenadi,obdani s palmami in znamenitimi hoteli, tudi mimo najstarejšega hotela Negresco.  Sledil bo ogled starega mestnega jedra, sevedapa boste se pa boste od starega leta lahko poslovili s penino v enem odtradicionalnih bistrojev. Sledila bo vožnja popanoramski cesti, ki se dviga visoko nad morjem do vasice Eze, kjer bomo obiskali eno od parfumerij in si po želji francoski parfum tudi kupili. Popoldan bo prosto započitek in zvečer po želji prevoz do mondenega Monaka/Monte Carla, kjer se boste lahko sprehodili po »Božični vasi« in vstopili v Novoleto ob glasbi  DJ-jev, ob polnoči pa bo neborazsvetlil mogočen ognjemet. Ob dogovorjeni  uri povratek vhotel. 

4.DAN: AZURNA OBALA  -  MONAKO– MONTE CARLO - SLOVENIJA: Po poznem zajtrku sebomo odpeljali v Monako in se po želji sprehodili počudovitem eksotičnem vrtu s prekrasnim razgledom na celotno kneževino. V bujnemvrtu, ki ga je leta 1895 uredil princ Luis II., raste na površini 11.500 m2 natisoče rastlin, ki zaradi posebne mikroklime in sonca odlično uspevajo. Pot bovodila do katedrale z grobovi članov knežje družine in do knežje palače. Lahkobomo obiskali tudi Oceanografski muzej z zanimivim akvarijem.Obiskali bomo še Monte Carlo, ki se ponaša s slavnim Casinojem inpopili še kavico ter si morda privoščili odličen kos torte. Popoldne slovo od Azurneobale in vožnja proti Italiji.

5.DAN: MONTE CARLO - SLOVENIJA: Vožnja skozi Italijo in prihod v Slovenijo, v jutranjihurah.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.