Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Zmanjševanje pigmentacij po obrazu z laserjem in diamantnim pilingom + oblikovanje obrvi | Kozmetični salon PHYT'S, Ljubljana in Kranj

Zmanjševanje pigmentacij po obrazu z laserjem in diamantnim pilingom + oblikovanje obrvi | Kozmetični salon PHYT'S, Ljubljana in Kranj

67%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Z laserjem zmanjšujemo pigmentne madeže na obrazu, kombinacija z diamantnim pilingom pa učinek še poveča. Pigmentacije nastanejo zaradi melanina, temnega pigmenta, ki nastaja v koži. Melanin je odgovoren za barvo las, kože in oči, hkrati pa tudi ščiti pred UV žarki. Poenostavljeno: kadar je aktivnost melanina povečana, se to na koži odraža kot pigmentni madeži.
Na pigmentacije vpliva:
- izpostavljenost sončnim žarkom,
- nosečnost,
- starost,
- geni.
Lajšanje pigmentov z laserjem
Pigment melanin absorbira pulzno svetlobo iz laserja, ki se v koži spremeni v toploto. Toplota razbije pigment na majčkene delce. Ti se bodisi pomaknejo na površino kože in odluščijo ali pa se izločijo preko limfnega sistema.
Piling
S pomočjo diamantnega pilinga nadzorovano luščimo povrhnjico in izboljšamo:
- utrujeno in/ali uvelo kožo brez leska in tonusa, ki potrebuje poživitev ne gleda na tip kože (razen
najbolj občutljivim),
- zmanjšamo pigmentne madeže,
- suho ali dehidrirano kožo, ki se lušči,
- zmanjšamo akne.
Opozorila:24 ur po opravljenem tretmaju na tretirana mesta ne nanašajte kozmetičnih preparatov, ki vsebujejo kemične sestavine.3 tedne po opravljenem tretmaju se izogibajte trajnemu izpostavljanju sončnim žarkom (več kot 3 ure skupaj) - zaželeno je, da kožo zaščitite z visokim sončnim faktorjem, ki vsebuje mineralni filter brez nano delcev.Prvih nekaj dni po opravljenem SHR tretmaju je priporočeno izogibati se plavanju, vroči vodi in zadrževanju v savnah.Priporoča se povečan vnos vitamina C.Uporabo terapije odsvetujemo nosečnicam, ljudem z rakom, sladkorno boleznijo, kadar oseba jemlje zdravila, ki povečajo občutljivost na svetlobo, če je oseba nagnjena k brazgotinjenju, ali če ima na predelu, ki bi bil obravnavan, kožne bolezni ali odprte rane.
Povrnite mladost in svežino svojemu obrazu!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.