Terme Snovik - Vstopnica za odrasle, Laze v Tuhinju, Slovenija - 12 EUR - 1x celodnevno kopanje v notranjih bazenih in bazenih s termalno vodo za 1 osebo, Pitje zdravilne termalne vode

Terme Snovik - Vstopnica za...

Terme Snovik - Vstopnica za odrasle, Laze v Tuhinju, Slovenija - 12 EUR - 1x celodnevno kopanje v notranjih bazenih in bazenih s termalno vodo za 1 osebo, Pitje zdravilne termalne vode

Rezerviraj za 2,40 €

16,00 €
Cena
25%
Popust
4,00 €
Prihranek

* Ponudba je omejena! Klikni in preveri, ali je še aktivna

12,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Terme Snovik vas vabijo na rajski oddih.Privoščite si nepozabne občutke popolne sprostitve in odličnega počutja.Zagotovo si boste zapomnili ta užitek v Termah Snovik, čudovitem, z naravoobkroženem paradižu sredi okrnjene narave.

Terme Snovik so najvišje ležeče terme na nadmorski višini 440metrov nadmorske višine. Ležijo v idilični zeleni dolini med Kamnikom inVranskim, na pragu Kamniško-Savinjskih Alp, le približno pol ure ali manjvožnje od Ljubljane, Celja ali Kranja. 

Pokrito termalno rivierosestavljajo: Rekreacijski bazen s termalno vodo 32 stopinj celzija, ki omogočaplavanje s hudournikom, podvodne masaže, masaže na klopeh in pod slapovi termasažni bazen s temperaturo vode 36 stopinj celzija, ter manjši otroški bazen.Termalna voda imablagodejne balneološke značilnosti. Voda je bogata s kalcijem in magnezijem, kar blagodejno vpliva na bolezni kosti, kože in prebavil, je primerna tudi za pitje. Plavanje krepi mišice celotnega telesa, še posebej pa hrbtne in prsne mišice, ter mišice nog in ramenskega obroča, hkrati pa razbremeni sklepe in kosti.

Poleg tega se lahko gostjeodločite še za savne, masaže ali kozmetične storitve. Ob samem bazenskemkompleksu je tudi restavracija Potočka. V njej je na voljo širok izbor jedi,njihova specialiteta pa so jedi iz postrvi. 

Sama lega Term Snovikomogoča planinarjenje, kolesarjenje v okolici (proti Velikiplanini, Kamniški Bistrici), sprehode in igranje golfa vArboretumu Volčji Potok. Ogledati si je mogoče tudi ekološke kmetije, baročnecerkve a v starem mestnem jedru Kamnika pa lahko obiščete muzeje in grad.

Lokacija

Snovik 7
1219
Slovenija

Partnerska ponudba - MEGABON.eu | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Terme Snovik - Vstopnica za odrasle, Laze v Tuhinju, Slovenija - 12 EUR - 1x celodnevno kopanje v notranjih bazenih in bazenih s termalno vodo za 1 osebo, Pitje zdravilne termalne vode«