Plaza Marchi - Oddih v Splitu, Split, Dalmacija, Hrvaška - 79 EUR - 1x nočitev za 2 osebi, 1x zajtrk za 2 osebi

Plaza Marchi - Oddih v...

Plaza Marchi - Oddih v Splitu, Split, Dalmacija, Hrvaška - 79 EUR - 1x nočitev za 2 osebi, 1x zajtrk za 2 osebi

Rezerviraj za 16,00 €

79,00 €
Cena
79,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Plaza Marchi v starem mestnem jedru je bila zgrajena naddvoranami Dioklecijanove palače in je obkrožena z ostanki cerkve sv. Mihovila,najstarejše cerkve v Splitu. Plaza Marchi predstavlja spomenik svetovnikulturni dediščini. Izkoristite to Megabon ponudbo in preživite 2 dni v Splitupo neverjetni ceni!


Plaza Marchi je idealno izhodišče za sprehode in čarobnovzdušje središča mesta. Naužijte se sonca v eni od številnih kavarn na prostem.Objekt se nahaja v starem mestnem jedru Splita, 30 metrov od morja, na UNESCOzaščitenem trgu Mihovil. Plaza Marchi ponuja 24 luksuzno opremljenih sob shrastovim pohištvom. Sobe imajo zasebno kopalnico z dizajnirano keramiko, LCD,deževno prho, kozmetične pripomočke. Odkrijte zgodovinsko dediščino v spoju ssodobno eleganco!


Na samem vrhu stavbe vas pričakuje terasa, s katere lahkouživate v pogledu na celotno mesto, njegove zgodovinske dele, morje in otoke,medtem ko pred stavbo lahko uživate v kavi in občudujete živahno mesto.Začutite zgodovino antičnega mestnega središča,bodite v bližini Rive, znanegasplitskega sprehajališča in izjemno ohranjene Dioklecijanove palače!


Trgovina z živili je oddaljena 50 metrov, najbližjisupermarket pa 100 metrov. Sprehajališče Riva je oddaljeno le 1 minuto stran odobjekta, najbolj znana plaža Bačvice pa se nahaja 10 minut hoje. Glavnaavtobusna postaja in trajektno pristanišče se nahajata 600 metrov stran odPlaze Marchi, letališče Split pa 22 km.

Lokacija

Ul. Mihovilova širina 1
21000
Hrvaška

Partnerska ponudba - MEGABON.eu | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Plaza Marchi - Oddih v Splitu, Split, Dalmacija, Hrvaška - 79 EUR - 1x nočitev za 2 osebi, 1x zajtrk za 2 osebi«