SUPER AKCIJA! ŠEST PAROV kakovostnih in prijetnih VISOKIH NOGAVIC iz BOMBAŽA (ženske ali moške). Poštnina je BREZPLAČNA!

SUPER AKCIJA! ŠEST PAROV...

SUPER AKCIJA! ŠEST PAROV kakovostnih in prijetnih VISOKIH NOGAVIC iz BOMBAŽA (ženske ali moške). Poštnina je BREZPLAČNA!

12,00 €
Cena
51%
Popust
6,10 €
Prihranek
5,90 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Imate doma že cel kup obrabljenih, delno strganih nogavic? Obnovite zalogo in zamenjajte stare, strgane nogavice z novimi, saj te vedno pridejo prav! 
Kakovostne bombažne nogavice lahko uporabljate kadarkoli. Primerne so za prosti čas, za v službo, faks, šolo ... Vaša stopala bodo na varnem in na toplem tudi v deževnih in turobnih dneh.
Z nakupom prejmete 6 parov nogavic, izbirate lahko med ženskimi ali moškimi. Nogavice so bombažne, s 95% deležem bombaža in 5% elastana, kar omogoča večjo zračnost.
Nogavice imajo različne motive in vzorce, so različnih barv, vse od svetlih do temnih. Barve in modeli se pošiljajo naključno.
Velikost nogavic je univerzalna:
ŽENSKE številke (35-39)MOŠKE številke (39-45)
Nogavice so primerne tako za mlajše kot za starejše. Lahko so tudi lepo in praktično darilo.

Partnerska ponudba - zbitacena.si | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »SUPER AKCIJA! ŠEST PAROV kakovostnih in prijetnih VISOKIH NOGAVIC iz BOMBAŽA (ženske ali moške). Poštnina je BREZPLAČNA!«