Hotel Krvavec - Počitnice v družbi gorskih škratov na Krvavcu, Cerklje na Gorenjskem, Slovenija - 70 EUR - 1x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, Vsak dan drugačen animacijski program za celotno družino

Hotel Krvavec - Počitnice v...

Hotel Krvavec - Počitnice v družbi gorskih škratov na Krvavcu, Cerklje na Gorenjskem, Slovenija - 70 EUR - 1x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, Vsak dan drugačen animacijski program za celotno družino

Rezerviraj za 12,50 €

70,00 €
Cena
70,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Preživite krompirjeve počitnice v družbi navihanih škratov, ki rogovilijopo Krvavcu in prav po škratovsko nagajajo. Pomagajte nam jih poiskati, mi pavam bomo pomagali z dobro voljo, obilo zabave in nepozabnimi počitnicami. Steza?Kot se za vsakega škratologa (to so vsi, ki raziskujejo in preučujejoškrate ter druga pravljična bitja) spodobi, boste tudi vi deležni iskanjaskritega zaklada, nabiranja krvavških biserov, iskanja škratovega brloga,razvozlavanja njegove pisave in vsega, kar priteče zraven mladim škratologom.

PROGRAM:


SREDA, 30. 10. 2019

POPOLDNE: Kreativna delavnica
ZVEČER: Risanka 

ČETRTEK, 31. 10. 2019
DOPOLDNE: Po poti Pastirskih škratov, ki jo vodi mladi škratolog Matjaž
POPOLDNE: Izrezovanje buč za Noč čarovnic
ZVEČER: Pripovedovanje zgodbic ob tabornem ognju 

PETEK, 1. 11. 2019
DOPOLDNE: Pohod na Dolge njive z mladim škratologom Matjažem
POPOLDNE: Nabiranje krvavških biserov ustvarjanje z barvami
ZVEČER: Peka kostanja na ognju 

SOBOTA, 2. 11. 2019
DOPOLDNE: Lov na skriti zaklad
POPOLDNE: Ustvarjanje iz naravnih materialov
ZVEČER: Škratovo rajanje 

NEDELJA, 3. 11. 2019

DOPOLDNE: Pustolovski park

Pripravite se na enkraten oddih na Krvavcu! Razvajajte brbončice z izvrstno kulinariko hotela Krvavec in se predajte toplim sončnim žarkom na hotelski plaži! Ko vse to pospremi še udobna soba, prijetna družba in sprostitev ter adrenalin ste na poti do sanjskega oddiha pod jasnim nebom Kamniško-Savinjskih Alp!


Najvišje ležeči hotel v Sloveniji na kar 1600 metrih nadmorjem nudi vse potrebno udobje za sproščujoč oddih.V hotelu je na voljo 26 enot s skupno 94 ležišči, savne,družabne igre, brezžični internet, restavracija, bar in sejnasoba s projektorjem.Sobe so opremljene v gorskem slogu, s pohištvom izmasivnega lesa in z vsem, kar potrebujete za prijetenpočitniški oddih v vseh letnih časih (WC, tuš, sušilec zalase, satelitska TV, brezžični internet).

V prijetnem gorskem vzdušju hotela v alpskem okolju vamje ves čas na voljo prijazno hotelsko osebje. Postrežejovam lahko z bogatim zajtrkom in slastno večerjo iz lokalnopridelanih dobrot. Čez dan lahko v hotelu koristite prostornosamopostrežno restavracijo, okrepčate pa se lahko tudina priljubljeni Plaži, zunanji terasi z barom, glavni točkidnevnega zbiranja in zabave na planini, ki je v neposrednibližini hotela.

Ob kombinaciji svežega gorskega zraka in aktivnosti zdodatkom sproščanja v savni bo doživetje na planini Krvavecše bolj posebno.Hotelu Krvavec daje poleg ostale ponudbe dodatno vrednosttudi gorski center dobrega počutja, ki je edini na planiniKrvavec. Intimna manjša finska savna pripomore h krepitviimunskega sistema, izločanju strupov iz telesa, porabi kalorijin boljšemu počutju.

Lokacija

Ambrož pod Krvavcem 50
4207
Slovenija

Partnerska ponudba - MEGABON.eu | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Hotel Krvavec - Počitnice v družbi gorskih škratov na Krvavcu, Cerklje na Gorenjskem, Slovenija - 70 EUR - 1x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, Vsak dan drugačen animacijski program za celotno družino«