Résidence Les Chalets de la Porte des Saisons - First minute smučanje Francija, Saint-Sorlin-dʼArves, Francija - 1.129 EUR - 7x nočitev v dvosobnem Standard apartmaju z balkonom za 6 oseb, 6-dnevno smučarsko vozovnico za 6 oseb

Résidence Les Chalets de la...

Résidence Les Chalets de la Porte des Saisons - First minute smučanje Francija, Saint-Sorlin-dʼArves, Francija - 1.129 EUR - 7x nočitev v dvosobnem Standard apartmaju z balkonom za 6 oseb, 6-dnevno smučarsko vozovnico za 6 oseb

Rezerviraj za 1.129,00 €

1.804,00 €
Cena
37%
Popust
675,00 €
Prihranek
1.129,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Résidence Odalys Les Chalets de la Porte desSaisons je skupina osmih gorskih koč s pogledom na goro Aiguilles d’Arves.Najbližje smučarske proge so oddaljene le 300 metrov.

Na voljo je namestitev v dvosobnih apartmajih, ki sprejmejodo 6 oseb.  Apartmaji so opremljeni skuhinjo (električni štedilnik, hladilnik, pomivalni stroj, mikrovalovna pečica,aparat za kavo), dnevnim kotičkom z jedilnim kotom, raztegljivim kavčem intelevizijo. Spalnica ima zakonsko posteljo ali dve ločeni ležišči, v dodatni sobipa je pograd. Vsak apartma ima balkon ali teraso.

Objekt ima notranji bazen, savno in pa parkirišče na prostem.


Saint Sorlin je tipična smučarska gorska vasica s popolno ponudbo, primerljivovrhunskemu smučarskemu centru. Z ambientom in očarljivostjo vam ponujapreprosto in pristno destinacijo z izredno panoramo in lokalno tradicijo vaškihfarmarjev. Pozimi lahko vaša družina uživa v dobri smuki s prekrasnim razgledom.

V Saint Sorlinu vsakdo najde smučišče po svoji meri. Povezanoje s smučarskim področjem Sybelles, ki ponuja 310 km prog odlične smuke vprekrasni pokrajini s pogledom na Aiguilles d’Arves, ledenik Etendard, Ecrins,Meije, Chaine de Belledone, Combe de Savoie in Mont Blanc. Območje je zaščitenoin v harmoniji z naravo, zato se trudijo, da bi čimmanj posegali vanjo.

Področje Sybelles ponuja dva snowparka, posebne proge zanovejše smučarske stile, ski ture, proge za tek na smučeh, pohodniške poti,proge za sankanje in snežne motorne sani ter polete z jadralnim padalom. Sevedapa lahko uživate tudi v lokalni Savoieski kuhinji ter razvajanju v wellnesu.

Lokacija

Pierre Aigue
73530
Francija

Partnerska ponudba - MEGABON.eu | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Résidence Les Chalets de la Porte des Saisons - First minute smučanje Francija, Saint-Sorlin-dʼArves, Francija - 1.129 EUR - 7x nočitev v dvosobnem Standard apartmaju z balkonom za 6 oseb, 6-dnevno smučarsko vozovnico za 6 oseb«