Hotel Pax - Oddih v Splitu, Split, Dalmacija, Hrvaška - 120 EUR - 2x nočitev v sobi pogled morje/dvorišče (odvisno od razpoložljivosti) za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

Hotel Pax - Oddih v Splitu,...

Hotel Pax - Oddih v Splitu, Split, Dalmacija, Hrvaška - 120 EUR - 2x nočitev v sobi pogled morje/dvorišče (odvisno od razpoložljivosti) za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

Rezerviraj za 24,00 €

211,00 €
Cena
43%
Popust
91,00 €
Prihranek
120,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Novo na Megabonu! Dobrodošli v hotelu Pax v Splitu. Prepustite se zeleni oazi oljčnih nasadov in sredozemskih rastlin ob pomirjujočem vonju pomorju, vse to v bližini zgodovinskega mestnega jedra. 

Hotel Pax se nahaja v Splitu in ima bar, skupni salon, vrt interaso. Ponuja nepozabno doživetje počitka in miru. Hotel je odlična izbira neglede na to, ali ste na počitnicah zaradi sproščujočih sprehodov, ogledovznamenitosti, bivanja na plaži, aktivnih počitnic ali pa se v Splitu znajdete zaradi poslovnihobveznosti. 

Vsaka soba ima televizijo z ravnim zaslonom, telefon, pisalnomizo, brezplačen Wi-Fi, klimatsko napravo, lastno kopalnico z osnovnim toaletnim priborom in sušilcem za lase. 

Plaža Bačvice je oddaljena 1,9 km od hotela, Dioklecijanova palačapa 2,4 km. Hotel ob doplačilu ponuja prevoz od in do 23 km oddaljenega Letališča Split. 

Split je odlično mesto za potovanja in krajše izlete, v zadnjemčasu pa je uvrščen med najbolj zaželene destinacije s slavnima otokoma Hvar inBrač. To je večno mlado mesto, ki se giblje v posebnem urbanem ritmu. Vsredišču je Dioklecijanova palača, ki je skupaj z zgodovinskim mestnim jedromna seznamu svetovne dediščine. Nahaja se na najbolj vročem območju severnesredozemske obale in ponuja bogato turistično ponudbo, edinstveno kulturnodoživetje, zaradi česar je idealna počitniška destinacija čez celo leto.

Lokacija

Put iza nove bolnice 10
21000
Hrvaška

Partnerska ponudba - MEGABON.eu | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Hotel Pax - Oddih v Splitu, Split, Dalmacija, Hrvaška - 120 EUR - 2x nočitev v sobi pogled morje/dvorišče (odvisno od razpoložljivosti) za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi«