Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Alphotel Stocker - Wellness v Italiji, Sand in Taufers, Italija - 499 EUR - 4x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, Uporaba notranjega bazena in jacuzzija

Alphotel Stocker - Wellness v Italiji, Sand in Taufers, Italija - 499 EUR - 4x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, Uporaba notranjega bazena in jacuzzija

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Počitnice v Campo Turesu - Sand in Taufers so idealna izbira za vsesmučarske navdušence, prevzela vas bo očarljiva pokrajina, v vaši neposrednibližini pa se nahajajo kar tri smučarska središča: Speikboden, Klausberg in Kronnplatz. HotelskiSpa bo skupaj z notranjim bazenom poskrbel, da boste sprostili in prerodilitelo in duha.


Alphhotel Stocker Alpine Wellneshotel je prelep prostor zazimske oddihe, ki se nahaja v dolini Ahrntal v Campo Turesu. Vključuje spa zrazličnimi savnami in jaccuzijem ter pravljični notranji bazen. Zima je kot nalašč za vse ljubitelje smučanja saj sta v Ahrntaluodprti dve smučarski središči Speikboden in Klausberg, Kronnplatz pa jeoddaljen vsega 20 minut. 


Gostje lahkouživajo v raznolikem sprostitvenem programu, ki vključuje masaže, zeliščnokopel in več vrst savn.
Vse sobe v Alphotelu Stocker premorejo satelitsko TV, in zasebnokopalnico s sušilcem za lase, večina pa lahko ponudi tudi lasten balkon inprostor za sedenje. Zjutraj je na voljo obilen samopostrežni zajrk, popoldne pa selahko posladkate v majhnem bifeju s slaščicami.  

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.