Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Bacher - Wellness v Italiji, Sand in Taufers, Italija - 359 EUR - 3x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, 1x voden pohod po snegu

Hotel Bacher - Wellness v Italiji, Sand in Taufers, Italija - 359 EUR - 3x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, 1x voden pohod po snegu

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


V hotelu Bacher v Riva di Tures Bacher vam ponujajo čudovite počitnice daleč stran od prometa in vsakodnevnega stresa. Obkroženi boste z veličastnimi gorami Rieserferner hkrati pa vam bo hotel nudil udobno, sodobno ter prijazno okolje s stilom.


Prostorne dvoposteljne sobe v različnih cenovnih razredih so prikrojene vašim potrebam. V njihovih prostornih jedilnicah z rustikalnim pohištvom lahko uživate v odličnih okusih italijanske, mednarodne ter tirolske kuhinje.


Poleg čudovite okolice boste v hotelu našli čudovito oblikovano oazo. Nov notranji bazen ter telovadnica, savna ter čudovita zunanjost nudijo popolne trenutke. V majhnem baru, v katerem je tudi knjižnica, lahko izveste kaj novega o deželi in njenih prebivalcih. Seveda niso pozabili tudi na najmlajše goste: v veliki igralnici ter na velikem otroškem igrišču lahko svojim otrokom pustite, da uživajo, medtem ko se vi predajate dih jemajočim pogledom s čudovite sončne terase.


Uživajte v enkratni naravi v okolici hotela in izkoristite številne aktivnosti, ki so na voljo tako poleti kot pozimi. Hotel lahko ponudi tudi številne predloge za izlete in aktivnosti, vedno pa vam radi ponudimo nasvet ali idejo za preživljanje vašega prostega časa. 


V razdalji 10 do 25 km od hotela, se nahajajo 3 čudovita smučišča južne Tirolske: Plan de Corones, Speikboden in Klausberg. Pripravite se na nore zimske počitnice na zasneženih hribih, obkroženih s čudovito naravo.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.