Šentrupert, Posestvo Na Škaluc: HIŠICA na drevesu ali SUITA in ZASEBNI najem Wellnessa na vrhu že od 119 € za 2 osebi 

Šentrupert, Posestvo Na...

Šentrupert, Posestvo Na Škaluc: HIŠICA na drevesu ali SUITA in ZASEBNI najem Wellnessa na vrhu že od 119 € za 2 osebi 

Rezerviraj za 25,00 €

149,00 €
Cena
20%
Popust
30,00 €
Prihranek
119,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Na dobrih šeststo metrih nadmorske višine, na vrhu hriba, kjer se ena dolina kodrasto nagubane pokrajine prevali v drugo, stoji prijazna podeželska posest Na Škaluc Šentrupert. Do nje pripelje lepa asfaltirana cesta, ki je normalno...


Na dobrih šeststo metrih nadmorske višine, na vrhu hriba, kjer se ena dolina kodrasto nagubane pokrajine prevali v drugo, stoji posestvo Na Škaluc. Do nje pripelje lepa asfaltirana cesta, ki je normalno prevozna tudi pozimi. Nekdanje veliko in trdna posestvo Na škaluc, je z mladimi lastniki dobilo novo poslanstvo.
Posestvo Na Škaluc v Šentrupertu je družinsko vodeno in prav to je tisto, kar daje čar sami ponudbi. Gostoljubnost in prijaznost sta vrlini lastnikov, ki vas bodo z veseljem sprejeli v objem miru, daleč od vsakodnevne naglice in hitenja. Posestvo je idealno za vse goste, ki iščete stik s pristno naravo, kot je le še malo kje. Postrežejo vam z izvrstno domačo hrano, pripravljeno iz lokalnih surovin.HIŠICA na drevesu visoko v krošnjah dreves, atrakcija na domačiji Na Škaluc, vam ponuja romantično večerno vzdušje, zagotavlja čarobno doživetje in sprostitev. Hišica je povsem lesena, tudi streha, ometi so iz gline. Domačnost daje hišici pohištvo, ki je izdelano iz cemprina, to je les visokogorskega bora, ki zelo diši in deluje tudi antialergijsko. V hišici je prostora za 4 osebe. Hiško sestavlja glavni prostor, dodani prostor kot galerija, terasa in kopalnica s tušem. V hiški je poleti prijetno hladno, pozimi je hiška ogrevana. Naj omenimo še, da je hiška opremljena tudi z mini barom, popito pijačo boste plačali ob odhodu. V sklopu apartmajske hiše imajo tudi točilnico, kjer se boste lahko okrepčali s pijačo po želji.
Na posesti sta v obnovljenem in preurejenem velikem gospodarskem poslopju 2 prijetna, v topel les oblečena apartmaja - SUITI. Poimenovali so ju po živalih, ki se pasejo v bližnji obori. Večji nudi vso potrebno počitniško udobje šestim, manjši pa do štirim osebam. Oba imata, poleg ločenih spalnih delov s po dvema posteljama, še prijetno dnevno sobo, sodobno opremljeno kopalnico in velik balkon, na katerem je prav luštno posedeti ob večerih. Toplina lesa in preprosta domačnost opreme zagotavljata prijetno počutje v katerem boste uživali, pa naj bo to le kratek vikend, nekajdnevni ali kar nekajtedenski dopust.
Nova lanska pridobitev posestva Na Škaluc je PLAVALNI BAZEN, ki meri 10 m x 5 m, njegova globina pa je 145 cm. 

Partnerska ponudba - mestoidej.com | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Šentrupert, Posestvo Na Škaluc: HIŠICA na drevesu ali SUITA in ZASEBNI najem Wellnessa na vrhu že od 119 € za 2 osebi «