ZNEBITE SE BOLEČIN V KRIŽU! TRIGGER POINT TERAPIJA(60 MIN)! UČINKOVITO RAZBIJA VOZLE, ODPRAVLJA BOLEČINE, MARVLJINCE TER POVEČUJE GIBLJIVOST IN MIŠIČNO MOČ. STUDIO KVADRUS, LJ-BTC!

ZNEBITE SE BOLEČIN V KRIŽU!...

ZNEBITE SE BOLEČIN V KRIŽU! TRIGGER POINT TERAPIJA(60 MIN)! UČINKOVITO RAZBIJA VOZLE, ODPRAVLJA BOLEČINE, MARVLJINCE TER POVEČUJE GIBLJIVOST IN MIŠIČNO MOČ. STUDIO KVADRUS, LJ-BTC!

60,00 €
Cena
67%
Popust
40,10 €
Prihranek
19,90 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


ul>PONUDBA ZAJEMA: 60 minutno specialno TRIGGER POINT TERAPIJO, ki se izvaja s posebno tehniko razbijanja vozlov
delamo vsak dan od 7,00 do 22,30 ure, TUDI OB NEDELJA IN PRAZNIKIH
masira vas lahko maserka ali maser, specializiran za posebne masaže, zato je nujna PRAVOČASNA REZERVACIJA
tudi pri nekaterih specialnih in terapevtskih masažah pa je na voljo le en izvajalec, zato je nujna pravočasna rezervacijaKupec lahko kupi in podari več kuponov, koristi pa največ enega
rok unovčenja: 1.12.2019TRIGGER POINTS- MIŠIČNE PROŽILNE TOČKE (MPT), po domače boleči vozli v mišicah
TRIGGER POINT ali mišično-prožilne točke v telesu (boleči "vozli" v mišicah) so posledica izpostavljenosti mišice različnim škodljivim dejavnikom, kot so: akutne ali kronične preobremenitve, psihološki stres, prekomerna utrujenost, neposredna poškodba mišice, podhladitev (zadrževanje na prepihu, klimatska naprava) in drugih neugodnih okoliščin.
Mišična vlakna ostanejo v skrčenem ali raztegnjenem položaju in povzročajo lokalno bolečino. S pritiski na posamezne dele mišic dosežemo sprostitev znotraj mišičnih vlaken in zopet omogočimo njihovo normalno gibljivost.
Znatno izboljšanje stanje je običajno prisotno že med prvo terapijo. Že po prvi terapiji lahko preneha mravljinčenja v rokah ali nogah, glavoboli izzvenijo ali se drastično zmanjšajo, neprijetna boleča napetost v ramenih in med lopaticami popusti, splošno počutje pa se občutno izboljša.
Med terapijo boste dobili tudi navodila, česa se je potrebno v času zdravljenja izogibati in kaj je dobro početi zato, da boste tudi sami prispevali k hitrejši odpravi bolečin. Prav tako boste dobili informacije o tem, kako po končanem ciklusu terapij vaditi zato, da boste lahko utrdili mišice in preprečili ponoven pojav bolečin.
Za razliko od drugih terapij je rahlo boleča, saj med terapijo stimuliramo najbolj bolečo točko v mišici.
TRIGGER POINT terapija je primerna za vse osebe v aktivnem obdobju življenja, saj odpravlja bolečine, zmanjšuje napetost in zategnjenost,
povečuje gibljivost, povečuje raztegljivost mišic in njihovih ovojnicoptimizira gibanje, povečuje mišično moč.Kako poteka?
Maser-terapevt  z večjim pritiskom deaktivira žareče točke , ki so nastale zaradi preveč obremenjenih mišic.  Na teh točkah se zadrži 30-45 sekund in nato pritisk popusti. To ponovi večkrat.

Lokacija

1000 Ljubljana
Slovenija

Partnerska ponudba - e-kupon | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »ZNEBITE SE BOLEČIN V KRIŽU! TRIGGER POINT TERAPIJA(60 MIN)! UČINKOVITO RAZBIJA VOZLE, ODPRAVLJA BOLEČINE, MARVLJINCE TER POVEČUJE GIBLJIVOST IN MIŠIČNO MOČ. STUDIO KVADRUS, LJ-BTC!«