Hotel Kompas Bled - Krompirjeve počitnice, Bled, Slovenija - 198 EUR - 2x nočitev v Standard dvoposteljni sobi za 2 osebi (1 otrok do 14. leta brezplačno), 2x polpenzion (samopostrežni zajtrk in 3-hodna strežna ali bife večerja) za 2...

Hotel Kompas Bled -...

Hotel Kompas Bled - Krompirjeve počitnice, Bled, Slovenija - 198 EUR - 2x nočitev v Standard dvoposteljni sobi za 2 osebi (1 otrok do 14. leta brezplačno), 2x polpenzion (samopostrežni zajtrk in 3-hodna strežna ali bife večerja) za 2...

Rezerviraj za 40,00 €

411,00 €
Cena
52%
Popust
213,00 €
Prihranek
198,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Kompas stoji namanjši vzpetini v samem središču Bleda. Zgrajen v značilnem alpskem slogu seharmonično vklaplja v svojo naravno okolico, ki jo zaznamujejo visoke planotein julijski vršaci. Njegova edinstvena lega gostom omogoča nepozabne razglede na Blejsko jezero in grad.


Posebej očarljiva je hotelska terasa, kjer se lahkobrezskrbno prepustite sončnim žarkom in zaplavate v zastekljenem bazenu. Zapopolno sprostitev telesa in duha so tu še masažni bazen in savne, za vseaktivne pa fitnes in igrišče za skvoš.


Gostom hotela zjutraj postrežejo s poživljajočim zajtrkom injih zvečer razvajamo z dobrotami iz samopostrežnega bifeja. Ves čas svojegabivanja pa boste deležni prijazne pozornosti slehernega člana našega osebja. V Hotelu Kompas jegostom na voljo 95 udobnih hotelskih sob in prostornih apartmajev, primernih zabivanje družin. Sobe so sodobno in prijetno opremljene ter klimatizirane,večina jih ima tudi balkon. Gostje lahko izbirajo med sobami s pogledom najezero in sobami s pogledom na park. Dodatno udobje in dobro počutje zagotavljavrhunski posteljni koncept, ki obsega visoko kakovostne in antialergijskevzmetnice, vzglavnike in odeje ter posteljnino iz visoko kakovostnega mehkegabombaža. Na željo vas v sobi pričakata tudi aparat za pripravo kave ali čaja inkopalni plašč. Vse sobe za goste in vsi skupni prostori hotela imajo dostop dobrezplačnega brezžičnega interneta. 


Hotel Kompas se ponašaz velikim zastekljenim plavalnim bazenom, ki leži na hotelski terasi in v vsehletnih časih ponuja edinstven razgled na jezero in grad. V toplejših mesecihstene odpremo in gostom omogočimo izhod na panoramsko teraso, kjer so jim navoljo udobni ležalniki. 


Poleg bazena se gostjeHotela Kompas lahko sproščajo tudi v toplem masažnem bazenu ter finski, turškiin infrardeči savni. Vstop v bazen in uporaba masažnega bazena sta za goste,nastanjene v Hotelu Kompas, brezplačna.

Lokacija

Cankarjeva 2
4260
Slovenija

Partnerska ponudba - MEGABON.eu | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Hotel Kompas Bled - Krompirjeve počitnice, Bled, Slovenija - 198 EUR - 2x nočitev v Standard dvoposteljni sobi za 2 osebi (1 otrok do 14. leta brezplačno), 2x polpenzion (samopostrežni zajtrk in 3-hodna strežna ali bife večerja) za 2...«