Hotel Laguna Molindrio - Krompirjeve počitnice v družinski suiti, Poreč, Istra, Hrvaška - 199 EUR - 2x nočitev v družinski suiti za 2 osebi (1 otrok do 11,99 let brezplačno), 2x polpenzion za 2 osebi

Hotel Laguna Molindrio -...

Hotel Laguna Molindrio - Krompirjeve počitnice v družinski suiti, Poreč, Istra, Hrvaška - 199 EUR - 2x nočitev v družinski suiti za 2 osebi (1 otrok do 11,99 let brezplačno), 2x polpenzion za 2 osebi

Rezerviraj za 199,00 €

199,00 €
Cena
199,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Izkusite luksuz, ki ga nudi eleganten hotel s 4 zvezdicami v Poreču! Hotel Molindrio v resortu Zelena bo dvignil vašo počitniško izkušnjo na višjo raven, saj spaja vrhunske vsebine in elegantno ureditev in je zato eden od najlepših hotelov v resortu. 


Istra in Poreč vam bosta razkrila vse svoje skrivnosti v Hotelu Laguna Molindrio. Iz hotela se razprostira pogled na turkizno laguno in smučarje na vodi. Hotel Laguna Molindrio je popolna mešanica modernega in tradicionalnega, elegantnega in enostavnega, in je popoln kraj za oddih na Hrvaškem.

Hotel Laguna Molindrio krasijo moderni in elegantni notranji prostori, medtem ko sta njegova tradicija in gostoljubnost še dodatna prednost! Poleg novih bazenov so vam na dosegu roke tudi plaže, travniki v sencah borovcev in športni center. Uživali boste v prijetnem pogledu na laguno in v akrobacijah smučarjev na vodi, lahko pa se jim tudi sami pridružite na bližnjem ski-liftu. Zvečer se lahko prepustite zabavi v nočnih klubih, ki bodo vaš dopust obogatili z nepozabnimi trenutki. 

Hotel nudi tudi sodoben wellness center, ki vključuje fitnes, finsko savno, turško savno, IR savno, whirlpool, kneipp kopeli, prho doživetij in sprostitveno oazo. Terasa ob zunanjih bazenih je iopremljena z ležalniki.

Suita je velika od 29 do 33 m2 in ima balkon ter klimo. V sobi je zasebna kopalnica in WC, na voljo je tudi sef, telefon, Wi-Fi, mini bar, SAT TV. V sobi je možnost dodatne postelje (140 x 200 cm) oziroma otroške posteljice.
https://youtu.be/xdw8vZh6BvA

Lokacija

Zelena Laguna bb
52440
Hrvaška

Partnerska ponudba - MEGABON.eu | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Hotel Laguna Molindrio - Krompirjeve počitnice v družinski suiti, Poreč, Istra, Hrvaška - 199 EUR - 2x nočitev v družinski suiti za 2 osebi (1 otrok do 11,99 let brezplačno), 2x polpenzion za 2 osebi«