Hotel Paris Vaugirard, Pariz, Francija - 241 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

Hotel Paris Vaugirard, Pariz,...

Hotel Paris Vaugirard, Pariz, Francija - 241 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

Rezerviraj za 61,00 €

348,00 €
Cena
31%
Popust
107,00 €
Prihranek
241,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Obiščite najbolj romantično mesto v Evropi - Pariz! Hotel Paris Vaugirard se nahaja 50 m od Portede Versailles in glavnega vhoda v sejem Paris Expo, ob stadionu Palais desSports, na ulici Rue de Vaugirard, v bližini železniške postaje GareMotparnasse.

Hotel Paris Vaugirard v 15. okrožju Pariza vas pričakuje naizvrstni lokaciji za vse, ki sodelujejo na Paris Expo - največjem francoskemmestu za sejme, ki vključuje pariški mednarodni sejem kmetijstva, pariški sejemavtomobilov in pariški knjižni sejem.

Ta lokacija ima številne možnosti za javniprevoz, tu so namreč tramvaj (linije 3a in 2), metro (linija 12) in avtobus(linija 80). Bivanje v hotelu s 3 zvezdicami, ki se nahaja v najdaljši ulici vParizu, Rue de Vaugirard, vam lahko olajša obisk mesta in odkrivanje vsega, karvam ponuja Pariz.

V 7. okrožju, ki je samo nekaj minut oddaljenood hotela, najdete skupščino Nacionale (Francosko narodno skupščino), pa tudištevilna ministrstva, kot sta Ministrstvo za zunanje zadeve in Ministrstvo zaizobraževanje. Ministrstvo za obrambo (znano kot Balardgone) se prav takonahaja nekaj minut od hotela.

Za poslovna in zabavna potovanja, družinskioddih ali romantični vikend v Parizu vam Hotel Paris Vaugirard ponuja idelanonamestitev.Razpolaga s 84 šarmantnimi sobami in 4apartmaji. Ponuja primerno namestitev za različne vrste bivanja v Parizu.Funkcionalne in udobne sobe ponujajo brezplačen Wi-Fi, TV z ravnim zaslonom,zvočno izolirano gretje, individiualno gretje itd. in vam tako omogočijoprijetno bivanje v hotelu.Kontinentalnisamopostrežni zajtrk je na voljo vsak dan od 6.30 do 10.30.

Lokacija

403 Rue de Vaugirard
75015
Francija

Partnerska ponudba - MEGABON.eu | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Hotel Paris Vaugirard, Pariz, Francija - 241 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi«