Hotel Tamaris - Last minute oddih v Baški na Krku, Baška, otok Krk, Hrvaška - 179 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x polpenzion za 2 osebi

Hotel Tamaris - Last minute...

Hotel Tamaris - Last minute oddih v Baški na Krku, Baška, otok Krk, Hrvaška - 179 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x polpenzion za 2 osebi

Rezerviraj za 31,00 €

179,00 €
Cena
179,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Novo na Megabonu! Hotel Tamaris na nepozabni lokaciji – tik obznani plaži v Baški, na otoku Krku!

Družinski hotel Tamaris vas pričakuje na izjemni lokaciji, tik ob eni najboljznanih plaž na Hrvaškem, v Baški. S pogledom na kristalno čisto morje, obdan zmediteransko vegetacijo, gostom nudi intimno atmosfero. Zasebni bazen in terasatik ob plaži bosta zadovoljila prav vse goste, ki lahko brezskrbno uživajo nasoncu.

Hotelska restavracija nudi fantastičen razgled na morje, nadkrita terasa pa jeidealna za večerne dogodke. Okusna hrana s pridihom mediterana bo razvajalavaše brbončice, ki jih lahko presenetite tudi z osvežilnimi in okusnimipijačami, ki jih nudijo.

Za vse ljubitelje popolne sprostitve je na voljo zunanji ogrevan bazen terterasa za sončenje. Le nekaj metrov stran pa vas že vabijo valovi in kristalnočisto morje.
 

Namestitev je na voljo v mansardnih sobah z delnimpogledom na morje. Vse sobe imajo klimo, kopalnico, mini bar, satelitskotelevizijo in pa brezžični internet.

Mesto Baška je eno najbolj znanih mest na otoku Krku, ki že desetletjaprivablja turiste iz celotnega sveta. Pestra kulinarična ponudba, številnemožnosti za izlete, šport in rekreacijo ter nepozabna plaža s kristalno čistimmorjem so le nekatere od prednosti tega čudovitega mesta! Vabljeni!

Lokacija

Emila Geistlicha 54b
51523
Hrvaška

Partnerska ponudba - MEGABON.eu | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Hotel Tamaris - Last minute oddih v Baški na Krku, Baška, otok Krk, Hrvaška - 179 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x polpenzion za 2 osebi«