AYURVEDSKA MASAŽA ZA CELO TELO IN STOPALA (75 MIN)! STARODAVNI SISTEM MASAŽE V KOMBINACIJO Z MODERNIMI PRIJEMI, JE SVETOVNO NAJBOLJŠA ENERGIJSKA, PROTIBOLEČINSKA IN SPROSTITVENA MASAŽA! STUDIO KVADRUS,LJ -BTC!

AYURVEDSKA MASAŽA ZA CELO...

AYURVEDSKA MASAŽA ZA CELO TELO IN STOPALA (75 MIN)! STARODAVNI SISTEM MASAŽE V KOMBINACIJO Z MODERNIMI PRIJEMI, JE SVETOVNO NAJBOLJŠA ENERGIJSKA, PROTIBOLEČINSKA IN SPROSTITVENA MASAŽA! STUDIO KVADRUS,LJ -BTC!

70,00 €
Cena
69%
Popust
48,10 €
Prihranek
21,90 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


ul>PONUDBA ZAJEMA: 75 MIN KOMBINACIJE AYURVEDSKE MASAŽE CELEGA TELESA 3v1AYURVEDSKA MASAŽA CELEGA TELESA 50 min
REFLEKSNA AYURVEDSKA REFLEKSNA MASAŽA STOPAL 15 minAYURVESKA MASAŽA LASIŠČA 10 min
masira vas lahko maserka ali maser, specializiran za posebne masaže, zato je priporočljiva pravočasna rezervacijaStranka lahko kupi več kuponov, ki jih lahko tudi podari, unovči pa samo enega.
Možnost menjave e-kupona za DARILNI BON stane 3€,
terapijo izvaja medicinsko izobražen kader delamo vsak dan od 7,00 do 22,30 uredelamo ob sobotah, nedeljah, praznikih, skratka skoraj vse dneve v letuuporabljamo izključno slovenska olja 
tudi pri nekaterih specialnih masažah je na voljo le en izvajalec, zato je nujna pravočasna rezervacijarok unovčenja do 31.12.2019Ajurvedska masaža je starodavni sistem masaže, na osnovi katerega so nastale številne poznejše oblike masaže. Skozi energijski sistem (čakre)  uravnava ravnovesje življenjske sile in blagodejno deluje na telo in um. Izvajalec ajurvedske masaže skrbno in s premišljenimi gibi sledi energijskim potem in stimulira akupunkturne točke na telesu. S tem odpravlja zastoje v pretoku energije in sproži samodejno razstrupljanje telesa. Tako se začne vzpostavljati naravno ravnovesje. Masaža ima globok sproščujoč učinek. Deluje na vsa tkiva, organe in kanale ter jih revitalizira. K dodatnemu učinku pripomorejo še izbrana masažna olja.
Ajurvedska masaža lahko pomaga pri:
Visokem ali nizkem pritiskuSlabi prebaviTesnobiČustvenih stiskahDepresijiŽalostiBolečinah v hrbtenici in vratu, kolenih in nogahglavoboluNamenjena je vsem, ki si želite kvalitetnega življenja in notranjega miru. Spet se vam bo povrnila energija s katero boste lažje kos stresu.
AJURVEDSKA REFLEKSNA MASAŽA STOPAL-15 MINUT
Ajurvedska masaža je starodavni sistem masaže, na osnovi katerega so nastale številne poznejše oblike masaže. Izvajalec ajurvedske masaže stopal skrbno in s premišljenimi gibi sledi energijskim potem in stimulira akupunkturne točke na stopalu. S tem odpravlja zastoje v pretoku energije in sproži samodejno razstrupljanje telesa. Tako se začne vzpostavljati naravno ravnovesje. Masaža ima globok sproščujoč učinek. Deluje na vsa tkiva, organe in kanale ter jih revitalizira. K dodatnemu učinku pripomorejo še izbrana masažna olja.

Lokacija

1000 Ljubljana
Slovenija

Partnerska ponudba - e-kupon | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »AYURVEDSKA MASAŽA ZA CELO TELO IN STOPALA (75 MIN)! STARODAVNI SISTEM MASAŽE V KOMBINACIJO Z MODERNIMI PRIJEMI, JE SVETOVNO NAJBOLJŠA ENERGIJSKA, PROTIBOLEČINSKA IN SPROSTITVENA MASAŽA! STUDIO KVADRUS,LJ -BTC!«