The Movie Hotel, Zagreb, Hrvaška - 39 EUR - 1x nočitev za 2 osebi, 1x zajtrk za 2 osebi

The Movie Hotel, Zagreb,...

The Movie Hotel, Zagreb, Hrvaška - 39 EUR - 1x nočitev za 2 osebi, 1x zajtrk za 2 osebi

Rezerviraj za 8,00 €

39,00 €
Cena
39,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Obiščite hrvaško prestolnico in The Movie Hotel! Prepustite se razvajanju v sodobnem tematskem hotelu, ki s svojo lokacijo in bližino avtobusnih in tramvajskih postaj, omogoča enostaven dostop do vseh delov mesta. Hotel krasi več kot 1000 originalnih slik znanih igralcev iz filmskih festivalov v Berlinu, Cannesu, Benetkah in Los Angelesu, vsaka soba pa je poimenovana po enemu izmed svetovno znanih filmskih igralcev. 


The Movie Hotel je sodoben tematski hotel, ki se nahaja v bližini križišča dveh velikih prometnic, ki povezujeta vzhodni in zahodni del mesta Zagreba.


Vse sobe so klimatizirane in imajo brezplačni WIFI. Zahvaljujoč vrhunski kakovosti storitev in prijaznemu osebju, ki je na voljo 24 ur na dan, je hotel idealna izbira tako za poslovne poti kot zasebne oddihe.


Hotel ponuja 20 lepo opremljenih sob, modernega dizajna, s svojim položajem in bližino avtobusne in tramvaj postaje pa nudi enostaven dostop do vseh delov mesta. Hotelski restavraciji The Movie Pub in Texas Steak House & Grill so prav tako opremljene s slikami in filmskimi rekviziti, svoje goste pa razvajajo z okusnimi jedmi.


Prebudite se ob pogledu na mesto, uživajte v okusnem zajtrku, ujemite tramvaj in se odpeljite do Cvjetnoga trga, obiščite kavarno in uživajte v popoldanskem sprehodu skozi gozd Maksimir! Možnosti so številne!

Lokacija

Savska cesta 141
10000
Hrvaška

Partnerska ponudba - MEGABON.eu | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »The Movie Hotel, Zagreb, Hrvaška - 39 EUR - 1x nočitev za 2 osebi, 1x zajtrk za 2 osebi«