Miramar in Allegro Sunny Hotel by Valamar, Rabac, Istra, Hrvaška - 180 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v Hotelu Miramar ali Allegro za 2 osebi, Uporaba zunanjega bazena z morsko vodo in otroškega bazena (ni ogrevan)

Miramar in Allegro Sunny...

Miramar in Allegro Sunny Hotel by Valamar, Rabac, Istra, Hrvaška - 180 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v Hotelu Miramar ali Allegro za 2 osebi, Uporaba zunanjega bazena z morsko vodo in otroškega bazena (ni ogrevan)

Rezerviraj za 27,00 €

180,00 €
Cena
180,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Miramar in Allegro Sunny Hotel by Valamar ✔lokacija v neposredni bližini morja ✔družinskesobe in studiji ✔zunanji bazen z morsko vodo ✔plažaz Modro zastavo ✔bogata ponudba hrane in pijače ✔hišnim ljubljenčkom prijaznahotela! Vse to in še več ponujata Miramar in Allegro Sunny Hotela by Valamar 3*v Rabcu. Privoščite si družinske počitnice in rekreacijo ob biserno belihplažah s pogledom na Rabaški zaliv.

Miramar Sunny Hotel by Valamar, ki se nahaja le nekajkorakov od prečudovitih plaž in kristalno čistega morja, ponuja bogato izbirostoritev za sproščanje in družinski oddih. Sprostitev vas čaka na plaži ali vbazenu, nato pa se podajte na rekreacijo – hotel ponuja pestro izbiro športnihdejavnosti. Po razburljivem dnevu pa svoje brbončice razvajajte v bogati bifehotelski restavraciji ali v tematskih restavracijah, ki se nahajajo v bližinihotela. To pa še ni vse! Osvežitev vas pričakuje tudi na atraktivni plažiLanterna, kjer boste uživali v neokrnjeni lepoti čistega morja, naravnegabelega prodnatega peska in atraktivnih skal.

Allegro Sunny Hotel by Valamar je obnovljen in družinamprijazen hotel, ki je popolna izbira za družine in vse, ki hrepenijo po miru inneokrnjeni naravi. Uživajte v prečudovitem pogledu na zaliv le nekaj korakov odplaže. Vsi ljubitelji kolesarjenja – uživali boste v obilju rekreacije in vštevilnih programih.

Odkrijte modro-zeleno morje, atraktivne skale ter bisernobel prodnat pesek. Uživajte v številnih atraktivnih vodnih športih!

Lokacija

Svetog Andrije 1
52221
Hrvaška

Partnerska ponudba - MEGABON.eu | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Miramar in Allegro Sunny Hotel by Valamar, Rabac, Istra, Hrvaška - 180 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v Hotelu Miramar ali Allegro za 2 osebi, Uporaba zunanjega bazena z morsko vodo in otroškega bazena (ni ogrevan)«