Organiziran 1-dnevni izlet: BENETKE + vožnja z ladjico z agencijo goHolidays (odhodi iz LJ, SEŽ, NG, CE, MB)

Organiziran 1-dnevni izlet:...

Organiziran 1-dnevni izlet: BENETKE + vožnja z ladjico z agencijo goHolidays (odhodi iz LJ, SEŽ, NG, CE, MB)

19,90 €
Cena
19,90 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Mesto na vodi je eno najbolj želenih in obiskanih mest na svetu! Po z zgodovino prepredenih uličicah beneške lagune, so se nekoč sprehajale nesmrtne osebnosti, ki jih poznajo po vsem svetu – naj omenimo vsaj raziskovalca Marca Pola in lomilca ženskih src Casanovo.
Številne galerije, muzeji, svetovljanski vrvež in številni romantični kotički pa so zagotovilo, da vam na izletu ne bo dolgčas. Benetke lahko obiščete neštetokrat in vedno znova boste odkrili kaj novega!
Obisk Benetk v dvoje je lahko tudi izvirna ideja za darilo.
PROGRAM IZLETA
V jutranjih urah odhod iz Slovenije proti Italiji. Z avtobusom se bomo pripeljali do Punte Sabbioni/Mešter in nadaljevali pot z ladjico ali vlakom vse do bližine centra mesta. Ogled glavnih znamenitosti – most vzdihljajev, Doževa palača, urni stolp, prokuratorije, sprehod do mostu Rialto, ogled tržnice,… Po ogledu bo čas za samostojno spoznavanje mesta in kulinarike. Morda tudi za pregrešno drago kavico na trgu sv. Marka.
Za bolj radovedne pa ponujamo še panoramsko vožnjo z ladjico do otokov Murano in Burano. Prvi je znan po delavnicah stekla – eno bomo seveda tudi obiskali, drugi velja za morda najlepši predel starodavnega mesta z možnostjo ogleda najbolj tradicionalnih mask (doplačilo vodniku na poti). Okoli 18-19h odhod proti domu, kamor bomo prispeli v nočnih urah.
 
Preživite čudovit dan v romantičnem mestu, kjer se boste sprostili in začutili kako se domišljija, resničnost in sanje prepletajo!

Partnerska ponudba - zbitacena.si | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Organiziran 1-dnevni izlet: BENETKE + vožnja z ladjico z agencijo goHolidays (odhodi iz LJ, SEŽ, NG, CE, MB)«