Hotel Krilo 3*: 3 - 8-dnevne počitnice v Dalmaciji v hotelu na plaži že od 199 € za 2 osebi. Vključen POLPENZION in masaža ali savnanje!

Hotel Krilo 3*: 3 - 8-dnevne...

Hotel Krilo 3*: 3 - 8-dnevne počitnice v Dalmaciji v hotelu na plaži že od 199 € za 2 osebi. Vključen POLPENZION in masaža ali savnanje!

Rezerviraj za 39,80 €

308,00 €
Cena
35%
Popust
109,00 €
Prihranek
199,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Sprostite se in zadihajte s polnimi pljuči. Prepustite se toplim sončnim žarkom, vdihnite zrak blagega mediteranskega podnebja, borovega gozda in čudovitega morja ter poslušajte šepet narave, ki se vam prikazuje v svoji neizmerni...


Hotel Krilo je miren družinski hotel, ki se nahaja v srednji Dalmaciji. Hotel razpolaga s 3 enoposteljnimi sobami, 5 dvoposteljnimi sobami in 9 triposteljnimi sobami in zasebno a la carte restavracijo. Nahaja se ob plaži, v središču dalmatinskega mesta z živahnim vzdušjem. To je idealno mesto za družinske počitnice, mlajše in starejše pare, ki si želijo mirnih počitnic. Prav tako je idealen, če si želite na kratko odpočiti od potovanja proti Makarski, Međugorju ali Dubrovniku.
Hotelska restavracija vsakemu gostu ponuja kakovostno hrano in pijačo, kot tudi bogat zajtrk in veliko izbiro a la carte jedi za večerjo. Meni je narejen tako, da zadovolji okuse in zahteve vsakega gosta, ponuja pa različne mesne in ribje jedi, jedi z žara, razkošne solate in različne priloge. Poleg najboljšega od mediteranske kuhinje, lahko uživate tudi v široki izbiri evropskih jedi, najboljša vina pa bodo vsekakor dodala poseben okus jedem.
Kot v vsakem dalmatinskemu mestu, se tudi tukaj predvsem v poletnih mesecih odvijajo različne zabave, na katerih lahko uživate v kulinariki, pijači in glasbi. Vsi navdušenci športa in aktivnih počitnic lahko uživajo v nogometu, rokometu, košarki, odbojki, kolesarjenju, sprehodih, potapljanju in številnih drugih aktivnostih.
Lokacija vam omogoča neomejene možnosti različnih izletov v okolici. Brač, Hvar, Šolta so otoki, ki so vam na dosegu roke in s svojo kulturno dediščino kličejo k obisku. Glavno mesto Dalmacije Split je od hotela Krilo oddaljeno le 14 km, zato je super izhodišče za ogled tega arheološko in kulturno bogatega mesta. Le 7 km od hotela pa si lahko ogledate mesto Omiš, slikovito mesto s pravim mediteranskim vzdušjem, ki je v srednjem veku slovel kot pravo gusarsko oporišče.

Partnerska ponudba - mestoidej.com | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Hotel Krilo 3*: 3 - 8-dnevne počitnice v Dalmaciji v hotelu na plaži že od 199 € za 2 osebi. Vključen POLPENZION in masaža ali savnanje!«