Panorama City Inn, Novi Sad, Srbija - 85 EUR - 2x nočitev z zajtrkom v Exclusive apartmaju za 2 osebi, Košara sadja

Panorama City Inn, Novi Sad,...

Panorama City Inn, Novi Sad, Srbija - 85 EUR - 2x nočitev z zajtrkom v Exclusive apartmaju za 2 osebi, Košara sadja

Rezerviraj za 17,00 €

130,00 €
Cena
35%
Popust
45,00 €
Prihranek
85,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Prenočišče Panorama City se nahaja v središčuNovega Sada na križišču dveh najpomembnejših mestnih ulic – Bulevar Osvoboditve(Bulevar Oslobođenja) in Futoške ulice – ter ga je zelo enostavno najti, neglede na to, s katere strani se pripeljete. V neposredni bližini se nahajajoposlovne stavbe, domače in tuje banke, Novosadski sejem, Mestna hiša, Srbskonarodno gledališče, Univerza, ...


Četudi prenočišče nudile nočitev z zajtrkom, se v neposredni bližini nahajajo številne dobrerestavracije, ki jih lahko obiščete. Sobe in apartmaji so luksuzno opremljeniin prilagojeni posebnih zahtevam poslovnežev. Vse sobe so klimatizirane, skablovsko televizijo, DVD hišnim kinom, priključkom za internet, telefonom,sefom, mini barom, kopalnice pa imajo hidromasažne tuš kabine ali kad. 


Novi Sad je prestolnica pokrajine Vojvodina in drugo največje mesto v Srbiji. Mesto je polno zelenih površin ter znamenitosti. Od številnih turističnih znamenitosti vam priporočamo reko Donavo in znano sprehajališče »Beogradski kej« ter številne plaže ob reki, od katerih je najlepša in najbolj urejena »Štrand«. Mesto, ki ga turisti prvo obiščejo je Petrovaradinska trdnjava, zgrajena v 17. In 18. Stoletju in predstavlja zgodovinski spomenik. Tam se nahajajo tudi Muzej mesta Novi Sad, Akademija umetnosti, observatorij in arhiv mesta, prav tako pa se tukaj vsak julij tradicionalno odvija glasbeni festival EXIT, ki velja za najboljši festival v Evropi. 


Po obisku trdnjave se sprehodite do mestnega središče, priporočamo sprehod skozi Dunavski park. V bližini mesta se nahaj 17 znanih samostanov na Fruški gori, ki so bili grajeni med 15. In 18. stoletjem. Obisk vam bom ostal v spominu še dolgo časa, ne samo zaradi kulturne vrednosti, temveč tudi zaradi naravnih lepot, ki jih ponuja Fruška gora.

Lokacija

Futoška 1a
21000
Srbija

Partnerska ponudba - MEGABON.eu | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Panorama City Inn, Novi Sad, Srbija - 85 EUR - 2x nočitev z zajtrkom v Exclusive apartmaju za 2 osebi, Košara sadja«