Paviljoni Ad Turres Superior - Poletje v Crikvenici, Crikvenica, Hrvaška - 559 EUR - 7x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi z balkonom v paviljonu Ad Turres za 2 osebi, Uporaba bazena

Paviljoni Ad Turres Superior...

Paviljoni Ad Turres Superior - Poletje v Crikvenici, Crikvenica, Hrvaška - 559 EUR - 7x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi z balkonom v paviljonu Ad Turres za 2 osebi, Uporaba bazena

Rezerviraj za 559,00 €

559,00 €
Cena
559,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Paviljoni Ad Turres se nahajajo v neposredni bližini hotelaAd Turres na vhodu v Crikvenico. Obkroža jih čudovit borov gozdiček insredozemsko rastlinje.  

Paviljoni Ad Turres vsebujejo 10 paviljonov, vsak ima 27sob. Sobe imajo stranišče s tuš kabino, klimatske naprave, brezplačen Wi Fidostop, TV, balkon. V sklopu paviljona se nahaja bazen, ki je ob glavnirestavraciji, v bližini (450 m) je tudi plaža.

Ljubitelji športa se lahko nabližnjih igriščih ukvarjajo s tenisom, malim nogometom, namiznim tenisom, minigolfom, za tiste, ki so bolj za avanturistične športe pa je na voljoadrenalinski park. 

Crikvenica se nahaja vKvarnerskem zalivu, 35 km stran od Reke. Ima dolgo tradicijo, omenja se že včasu Rimljanov kot rimsko naselje »Ad Turres«. Svoj izvirni zdraviliščnikarakter je zadržala vse do danes, zdravstvena ustanova Thalassotherapia pa jeznano zdravilišče za dihalna obolenja in revme. 

Ponaša se s čudovito plažoin izredno čistim morjem. Visokokakovostna čistoča morja je Crikvenici prinesla»Modro zastavo«, evropsko priznanje za čistočo morja.

Ni to dovolj zakakovosten oddih v čistem morju?

Lokacija

Ulica Kralja Tomislava 111
51260
Hrvaška

Partnerska ponudba - MEGABON.eu | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Paviljoni Ad Turres Superior - Poletje v Crikvenici, Crikvenica, Hrvaška - 559 EUR - 7x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi z balkonom v paviljonu Ad Turres za 2 osebi, Uporaba bazena«