Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

KLASIČNA ESTETSKA PEDIKURA ZA LAHEK KORAK IN Z LEPIMI NOHTI, KOPEL IN PILING NOG, UREDITEV STOPAL IN TRDE KOŽ, NEGA NOHTOV IN OBNOHTNICE, MOŽNOST LAKIRANJA NOHTOV IN MEDICINSKE PEDIKURE! Salon IMPERIJA, LJ-BTC

KLASIČNA ESTETSKA PEDIKURA ZA LAHEK KORAK IN Z LEPIMI NOHTI, KOPEL IN PILING NOG, UREDITEV STOPAL IN TRDE KOŽ, NEGA NOHTOV IN OBNOHTNICE, MOŽNOST LAKIRANJA NOHTOV IN MEDICINSKE PEDIKURE! Salon IMPERIJA, LJ-BTC

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


ul>PONUDBA ZAJEMA PROFESIONALNO KLASIČNO ESTETSKO PEDIKUROSproščujoča kopel in namaknje nog, piling stopal, odstranjevanje trde kože, ureditev nohtov in obnohtnice, nega stopal in nanos kreme za lahek korak
PEDIKURA JE PRIMERNA TAKO ZA ŽENSKE, MOŠKE IN OTROKE! Možnost menjave kupona za originalni darilni bon salona. Veljavnost darilnega bona je enaka veljavnosti kuponaKUPON je unovčljiv do 31.7.2019! REZERVIRAJTE TAKOJ!
Delovni čas: Od ponedeljka do petka med 6:00 in 21:00 uro,sobote med 8:00 in 13:00Nedelje zaprto, oziroma po dogovoruV kolikor  so vraščeni nohti, bradavice, otiščanci ,kurja očesa in glivice je to Medicinska pedikura in se doplača 8eur.
Možnost doplačila 5 € za klasično lakiranje, 10 € za permanentno lakiranjePremalo se zavedamo, da nas noge nosijo vse življenje, zato moramo zanje skrbeti in jih negovati. Ker verjamemo, da se velika večina tega še prav dobro zaveda, in da se ovira najpogosteje skriva pri prazni denarnici, smo vam v sodelovanju s Kozmetičnim salonom IMPERIJA  pripravili cenovno neverjetno ponudbo, ki jo je nemogoče spregledati.
Klasična pedikura je kozmetični postopek s katerim bomo vašim stopalom izboljšali izgled, vam olajšali korak ali vas rešili tegob, ki vam jih povzročajo noge zaradi raznovrstnih obremenitev, ki posledično prizadenejo zdravje nog ali pa ste si jih prislužili zaradi premalo skrbne nege.
Redna nega nog lahko prepreči marsikatero bolezen ali nepravilnost na vaših stopalih in je kot taka poznana v družbi že več kot 4.000 let.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.