Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Residence - Romantičen vikend v Zagrebu, Zagreb, Hrvaška - 189 EUR - 1x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, 1x 3-urna savna in detox čaj v sprostitveni sobi za 2 osebi

Hotel Residence - Romantičen vikend v Zagrebu, Zagreb, Hrvaška - 189 EUR - 1x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, 1x 3-urna savna in detox čaj v sprostitveni sobi za 2 osebi

87%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Samo na Megabonu ekskluzivna ponuda za Hotel Residence v Zagrebu z vključeno masažo celega telesa za 2 osebi! Preživite vikend v Zagrebu, v butičnem hotelu, kjer boste gotovo prepoznali kakovost storitev in začutili popoln užitek ter zadovoljstvo.

O Hotelu Residence: Hotel je od samega središča hrvaške prestolnice oddaljen približno 15 minut, od stadiona Maksimir ter Živalskega vrta pa samo 4 tramvajske postaje. Hotel ima lastno varovano parkirišče in podzemno garažo. Je vrhunska izbira za namestitev poslovnih gostov in turistov, ki glavno mesto Hrvaške obiskujejo posamezno ali v skupinah. Poleg tega je Hotel Residence večkrat gostil obiskovalce različnih športnih manifestacij, kjer se je kot gostitelj zelo izkazal. V hotelu je na razpolago tudi najbolj kakovostna multifunkcionalna dvorana. 

Namestitev: Hotel razpolaga s 16 vrhunsko opremljenimi sobami in z 1 apartmajem. Dvoposteljne sobe s sodobno opremo so idealne za poslovneže in turiste. Vse sobe so prostorne, v njih se boste počutili udobno in sproščeno. Opremljene so s posebej oblikovanim pohištvom ter skrbno izbranimi podrobnostmi. V vsaki sobi je vrhunsko opremljena kopalnica s kamnitimi umivalniki in banjo ter tušem.

Restoran El Bull: V izredno elegantni restavraciji se boste srečali z gastronomijo, ki je v vsakdanjem življenju niste vajeni. Jedi so servirane z obilo domišljije in različnimi aromami. V sodobnem in udobnem vzdušju restavracije El Bull uživajte v veliki izbiri različnih vrst zrezkov in ostalih mednarodnih mesnih dobrot. Uživajte v enkratni strežbi in vrhunskih vinih.

Wellness & Spa centar: Vaše telo je vsakodnevno izpostavljeno stresu in različnim pritiskom, zato privoščite sebi in svojemu telesu nekaj posebnega, da boste lahko nove poslovne in zasebne ideje razvijali polni energije in z napolnjenimi baterijami. Tretmaji nege obraza in telesa, masaže ter kozmetični tretmaji bodo prispevali k temu, da se bo vaše telo sprostilo in regeneriralo.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.