Aparthotel Centar Sarajevo, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 76 EUR - 1x nočitev z zajtrkom v luksuznem Prestige studio apartmaju za 4 osebe, Zgodnjo prijava in pozna odjava (glede na razpoložljivost)

Aparthotel Centar Sarajevo,...

Aparthotel Centar Sarajevo, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 76 EUR - 1x nočitev z zajtrkom v luksuznem Prestige studio apartmaju za 4 osebe, Zgodnjo prijava in pozna odjava (glede na razpoložljivost)

Rezerviraj za 15,00 €

95,00 €
Cena
20%
Popust
19,00 €
Prihranek
76,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


✔bivanje v elegantnem hotelu ✔izjemna lokacijav samem središču mesta ✔čarobenpogled na mesto ✔neverjetna cena!Obiščite Sarajevo – eno najbolj atraktivnih prestolnic in bivajte v AparthoteluCentar Sarajevo, ki se nahaja le nekaj minut od središča mesta, Baščaršije,žičnice Trebević, Sebilja in ostalih znamenitosti. Mednarodno letališčeSarajevo se nahaja 7 km stran od hotela.


Aparthotel Centar Sarajevo je novo-odprtiobjekt v samem središču Sarajeva. Nahaja se na izjemni lokaciji za vse, ki steradi v središču, vendar tudi ravno prav oddaljeni od mestne vreve, s čimer jeugodno bivanje zagotovljeno. Objekt ima 24 apartmajev in 10 sob, ki soekskluzivno urejene s sodobno in moderno namestitvijo.


 Luksuzni apartmaji in sobe vam bodo ponudilinepozabno doživetje ne glede na to ali potujete sami, z družino ali pa ste naposlovnem potovanju. Vse namestitvene enote imajo flat-screen TV s kabelskimikanali, Wi-Fi povezavo, zasebne kopalnice, fen, sef in ostalo opremo. Vsiapartmaji imajo prav tako v celoti urejene moderne kuhinje.


V hotelu je zajtrk samopostrežni, vi se leprepustite presenečenjem kreativnih jedi kuharjev. Hotel ponuja tudi zeloatraktiven prostor, ki je idealno mesto za sestanke, prezentacije, konference,seminarje, team buildinge in podobno. Tu je tudi rooftop dvorana na strehihotela s pogledom na mesto.

Lokacija

Muamera Omerbegovića 14
71000
Bosna in Hercegovina

Partnerska ponudba - MEGABON.eu | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Aparthotel Centar Sarajevo, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 76 EUR - 1x nočitev z zajtrkom v luksuznem Prestige studio apartmaju za 4 osebe, Zgodnjo prijava in pozna odjava (glede na razpoložljivost)«