Hotel Bioterme ali Glamping Sončna dolina - Prvomajski oddih za vso družino, Mala Nedelja, Slovenija - 199 EUR - 2x nočitev s polpenzionom za 2 osebi (1. otrok do 5,99 in 2. otrok do 11,99 let brezplačno), Neomejeno kopanje v bazenih...

Hotel Bioterme ali Glamping...

Hotel Bioterme ali Glamping Sončna dolina - Prvomajski oddih za vso družino, Mala Nedelja, Slovenija - 199 EUR - 2x nočitev s polpenzionom za 2 osebi (1. otrok do 5,99 in 2. otrok do 11,99 let brezplačno), Neomejeno kopanje v bazenih...

Rezerviraj za 30,00 €

280,00 €
Cena
29%
Popust
81,00 €
Prihranek
199,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Družinski bonus za prvomajske praznike! Glamping Sončna dolina Bioterme gostomnudi popolno zasebnost, edinstven koncept doživetij, bivanja in preživljanjaprostega časa sredi neokrnjene narave. Hotel Bioterme je zgrajen po standardih eko marjetice (evropski znak za okolju prijazne turistične namestitve), s svojo ponudbo in usmeritvijo pa sledi trendom trajnostnega razvoja turizma. 

Glamping Sončna dolina Bioterme zaokroža 22 glamping vil ter 11 glamping šotorov. 22 glamping vil celoletno izpolnjuje pričakovanja in želje gostov po zasebnosti, razkošju, intimnosti in doživetjih hkrati. Vse namestitvene enote so opremljene s sodobno opremo, ki zagotavlja popolno kakovost bivanja: dnevni prostor, spalnica, kuhinja z vso potrebno opremo, zasebna kopalnica s tušem in WCjem, klima, gretje, terasa z vrtnim pohištvom in zasebno leseno kadjo z geotremalno vodo (določene enote - proti doplačilu).


Hotel Bioterme predstavlja in simbolizira zdravo bivališče, zdravo in bio prehrano ter prijetno okolje za goste in zaposlene. Ocenjen je v skladu z novo kategorizacijo nastanitvenih objektov.
Hotel in termalni park Bioterme ležita sredi neokrnjene narave med gozdovi, pašniki in griči, obdarjenimi z vinogradi, od koder prihaja pristna prleška kapljica.

Družinske počitnice, romantični oddih v dvoje, slavja,poroke, seminarji ali kratek pobeg iz vsakdana – v Glampingu Sončna dolinaBioterme boste zagotovo našli nekaj po svojem okusu!
 

Lokacija

Moravci v Slovenskih goricah 34 B
9243 Mala Nedelja
Slovenija

Partnerska ponudba - MEGABON.eu | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Hotel Bioterme ali Glamping Sončna dolina - Prvomajski oddih za vso družino, Mala Nedelja, Slovenija - 199 EUR - 2x nočitev s polpenzionom za 2 osebi (1. otrok do 5,99 in 2. otrok do 11,99 let brezplačno), Neomejeno kopanje v bazenih...«