Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Belvedere apartmaji - Velika noč in 1. maj v Trogirju, Seget Vranjica, Hrvaška - 146 EUR - 3x nočitev v apartmaju za do 4 osebe (2 odrasli osebi in 2 otroka do 12. leta), Uporaba posteljnine in brisač

Belvedere apartmaji - Velika noč in 1. maj v Trogirju, Seget Vranjica, Hrvaška - 146 EUR - 3x nočitev v apartmaju za do 4 osebe (2 odrasli osebi in 2 otroka do 12. leta), Uporaba posteljnine in brisač

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Sproščanje v senci borovcev, obdani z mediteranskim zelenjem in kristalno čistim morjem, … Obiščite Seget Vranjico in uživajte v ponudbi apartmajev Belvedere! Apartmaji «Belvedere» se nahajajo v Dalmaciji, v turističnem mestu Seget Vranjica. Na izjemno atraktivni lokaciji, v senci borovih gozdov, obdani z mediteranskim zelenjem, le 5 km od Trogirja - mesta pod zaščito UNESCA.


Apartmaji se nahajajo v zahodnem delu turističnega kompleksa, razdeljenega na 5 delov, od koder se odpira čudovit pogled na otoke. Ker je srednja Dalmacija ena izmed najbolj očarljivih mest na Jadranu s kristalno čistim morjem, blago klimo in bogato zgodovino, bivanje v apartmajih vas bo navdušilo in vam omogočilo nepozaben dopust.


 Apartmaji A1 so tipa 2+2 in primerni za 2 odrasle osebe in 2 otroka do 12. letastarosti. Apartmaji A2 so tipa 4+2 in so primerni za 4 odrasle osobe in 2 otroka do 12. leta starosti ter so na voljo proti doplačilu. 

Apartma tip A1 (2+2) vsebuje eno spalnico (z dvema posteljama), skupni prostor (dnevna soba in kuhinja) z raztegljivim kavčem ali kombinacijo kavča i raztegljive zofe za 1 odraslo osobo i 1 otroka do 12. leta ali 2 otroka do 12. leta, kopalnico s tušem in wc-om, klimo, SAT TV, opremljeno teraso (10m2) in se nahajajo samo v prvem nadstropju. 
Apartma tip A2 (4+2) vsebuje dve spalnici (z dvema posteljama), skupni prostor (dnevna soba in kuhinja) z raztegljivim kavčem ali kombinacijo kavča i raztegljive zofe za 1 odraslo osobo i 1 otroka do 12. leta ali 2 otroka do 12. leta, kopalnico s tušem, ločen wc, klimo, SAT TV, opremljen balkon (5m2) in se nahajajo samo v prvem nadstropju. 


100 metrov od kampa se nahaja prodnata plaža (delno skalnata) in druge storitve, ki so potrebne za sproščujoče počitnice, kot so teniška igrišča, namizni tenis, biljard, pikado, sprehajalna steza, ki pelje do ribiške vasi Seget, najem koles ter 2 otroška igrišča.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.