1. majske počitnice na Bolu na Braču: AKTIVNE 5 ali 8-dnevne počitnice s POLNIM penzionom v Hotelu Bretanide Welness & Sport resort 4*. Vključeno učenje kajtanja, SUP-anja, uporaba gorskega kolesa, neomejeno kopanje in še...

1. majske počitnice na Bolu...

1. majske počitnice na Bolu na Braču: AKTIVNE 5 ali 8-dnevne počitnice s POLNIM penzionom v Hotelu Bretanide Welness & Sport resort 4*. Vključeno učenje kajtanja, SUP-anja, uporaba gorskega kolesa, neomejeno kopanje in še...

Rezerviraj za 30,00 €

280,00 €
Cena
19%
Popust
52,00 €
Prihranek

* Ponudba je omejena! Klikni in preveri, ali je še aktivna

228,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Ekskluzivna ponudba za aktivne 1.majske počitnice! 5 ali 8 DNI s POLNIM penzionom v prestižnem hotelu Bretanide, spoznavnim tečajem kajtanja, SUP-anja, uporabo kayaka, brezplačne uporabe gorskih koles in vodenim izletom ter uporabo 2...


Spoznajte priljubljeno ekipo KiteLife in se jim pridružite pri norih prvomajskih počitnicah!
Sonce, senca stoletnih borov, veter, plaža Zlatni rat in čarobni duh dalmatinskih “kal“ (ozke kamnite uličice), ki se prepletajo z vrvežem mondenega letovišča in surferskega zatočišča – to je zgodba o Bolu. Prvomajske praznike boste lahko preživeli v Hotelu Bretanide, ki s svojo odlično lokacijo in all inclusive ponudbo predstavlja idealno razmerje med ceno in kvaliteto. Hotel ima 260 obnovljenih standard sob, ki i majo tuš, klimo, sušilec za lase, SAT TV, telefon, klima, sef, hladilnik, večina sob ima tudi balkon ali teraso.Brač je najbolj poznan športni otok v Dalmaciji in se ponaša z neomejenimi športnimi aktivnostmi. Ekipa Kitelife bo organizirala kolesarske izlete po Bolu in Hvaru, lahko pa boste še SUPali ob obali Brača, jadrali, kajtali, wakeboardali, se potapljali, windsurfali, razvajali v hotelskem SPAju in uživali v hotelu Bretanide, kjer boste lahko uživali v polnem penzionu, uporabo 2 zunanjih bazenov s sladko vodo, savne, jacuzzija.Spoznavni tečaj kajtanja - Naredi uvodne korake na najbolj varni plaži za kajtanje - Zlatni Rat. Tečaj je primeren za vse ki še ne kajtate in bi se radi prepričali ali je to prav šport za vas.
Veter in spot - Statistika vetra za čas prvomajskih praznikov je 50% nad 15 vozlov. V primeru lepega vremena piha Maestral, konstanten termični veter v popoldanskem času. Možnost kajtanja je tudi na burjo in jugo. Plaža Zlatni rat nudi idealne pogoje za kajtanje. Izven sezone je celotna plaža namenjena za športne aktivnosti, zato imaš neomejen prostor za štart in pristanek, hkrati pa te čaka popolnoma gladka voda ob Zlatnem ratu. Poskrbeli pa smo tudi za reševanje s čolnom, če še nisi suveren pri vožnji upwind.
Hotel - Bivali bomo v enem izmed najlepših hotelov na Braču - Hotel Bretanide**** Welness & Sport resort, razvajali pa nas bodo z All inclusive ponudbo v njihovih odličnih restavracijah. Hotel je primeren tako za družine, kot za mlade. Hotel je od plaže Zlatni rat oddaljen samo nekaj korakov.
Plaža - Lepote Bolskih plaž iz belega proda, še posebej plaža Zlatni rat, najznamenitejša in največja plaža, ki ima obliko labodjega vratu, ki se zajeda 500 metrov navpično v morje. Znamenita plaža je gibka kot tekoče zlato, saj pod vplivom vetrov in morskih tokov nenehno spreminja svojo obliko na eno ali drugo stran. Zaradi svoje izjemne lepote in specifične forme je postala zaščitni znak Bola in Hrvaške.
Varstvo otrok - Med tem ko starši športajo, se otroci vključujejo v različne zabavne aktivnosti. Več si preberi na Aktivne počitnice za otroke.
Šola kajtanja  - Izkušeni, vedno nasmejani in certificirani inštruktorji te bodo na začetnem tečaju, za katerega ne potrebuješ nobenega predznanja, naučili osnove upravljanja in vožnje s kajtom. Svoje znanje lahko nadgradiš v nadaljevalnih / freestyle tečajih, kjer ti bodo kri po žilah pognali, dolgi, visoki in atraktivni skoki nad vodo. Prav tako ti posodimo celotno opremo. Naredite prve korake z izkušenimi inštruktorji, ki vas bodo v sproščenem vzdušju vpeljali v nor svet kajtanja. Kitelife vabi vse, ki bi se radi spoznali z osnovami tega najpopularnejšega športa na svetu pa tudi tiste, ki niste čisto prepričani ali je to pravi šport za vas!

Partnerska ponudba - mestoidej.com | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »1. majske počitnice na Bolu na Braču: AKTIVNE 5 ali 8-dnevne počitnice s POLNIM penzionom v Hotelu Bretanide Welness & Sport resort 4*. Vključeno učenje kajtanja, SUP-anja, uporaba gorskega kolesa, neomejeno kopanje in še...«