Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Luksuzne vile v slovenski Istri - plačaš 3, bivaš 4 noči, Kostanjevica na Krasu, Slovenija - 663 EUR - 3x nočitev v Vili Del Mare, Vili Sistiana ali Vili Friuli Karst za 10 oseb (izbira po želji oziroma glede na razpoložljivost), 1x...

Luksuzne vile v slovenski Istri - plačaš 3, bivaš 4 noči, Kostanjevica na Krasu, Slovenija - 663 EUR - 3x nočitev v Vili Del Mare, Vili Sistiana ali Vili Friuli Karst za 10 oseb (izbira po želji oziroma glede na razpoložljivost), 1x...

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ekskluzivno na Megabonu! Bivanje v luksuznih vilah v slovenski Istri. Vila Sistiana, Vila Del Mare, Vila Friuli Karst - vsaka posebna po svoje ponuja za vsakogar od vas nekaj izrednega. Uživajte z družino ali prijatelji, privoščite si pravi luksuzni oddih!


Vila Sistiana - Kostanjevica na Krasu

Vila Sistiana leži na robu kraške planote. Nudi popolno dopustniško rezidenco za družino, dve ali precejšnjo skupino prijateljev v prelepi kraški pokrajini, domu pršuta, terana in znamenitih kraških jam. Vila lahko sprejme tudi vaše poslovne partnerje, saj je novogoriški zabaviščni center oddaljen samo 14 km.

V vili so štiri spalnice z dvema ležiščema ter 3 pomožna ležišča. V kopalnici je večja kad, v pritličju pa dodatno ločeno stranišče. Domači kotički - kuhinja, kopalnica, postelje itd. so sodobno opremljeni. Na voljo je tudi LCD televizijski zaslon z DVD predvajalnikom (mini videoteka). V  pritličju se nahajajo jedilnica, kuhinja, dnevna soba s sedišči za osem oseb. Iz dnevne sobe lahko stopate tudi na teraso. V vili je poskrbljeno za brisače in posteljnino. Poleg je velik vrt s pogledom na kraško pokrajino ter zunanji manjši bazen, primeren predvsem za otroke (3x1,5 m).

Narava v okolici ter vas Sela na Krasu vam zagotavljata mir in sproščenost, v bližini pa je veliko možnosti tudi za rekreacijo in zabavo. V približno petnajstih minutah se lahko zapeljete do Vipavske doline, v drugo smer so prav tako slabe pol ure vožnje oddaljena Goriška Brda. Vila leži na vrhu hriba v krasni vasici Sela na Krasu, zelo blizu meje z Italijo, pravzaprav je najbližje nakupovalno središče v italijanskem Tržiču (Monfalcone). Srednjeveška vasica Štanjel je oddaljena le petnajst minut vožnje, proti morju se razprostira pogled nad Tržaški zaliv (6km) z gradom Miramare, ki je priljubljena izletna točka, in Devinom Lepe Vide, kjer na visoki pečini nad morjem prav tako kraljuje grajsko poslopje, vredno ogleda. Narava v okolici ter vas Sela na Krasu vam zagotavljata mir in sproščenost, v okolici pa je veliko možnosti tudi za rekreacijo in zabavo, s kolesi, ki so vam na voljo v vili, pa se lahko podate na ogled lokalnih vasic in vinogradov. 

Vila Del Mare - Ankaran


Vila Del Mare je na novo zgrajena leta 2012. Nahaja se na območju z najlepšimmožnim pogledom na morje, stare nasade trt ter mesta, kot so Piran, Trst,Benetke, …V bližini lahko obiščete številneplaže ali znane turistične destinacije, kot so Postojnska jama, Škocjanskejame, staro mesto Piran ali Trst.

Vilav svojih skoraj 240 m2 razpolaga s 3 spalnicami in 3 kopalnicami, uporabljatelahko tudi notranji kamin, 2 kuhinji, veliko teraso z žarom, manjše košarkarskoigrišče ter garažo za 2 manjša ali en večji avtomobil. V vili boste našliigrače za otroke, otroške sedeže, zunanjo mizo in stole, posteljnino in vseostalo, kar je potrebno za udobno namestitev.Pritličjeje namenjeno relaksaciji, saj je opremljeno s kabelsko televizijo, internetom,stereo sistemom, brezplačnim Wi-Fi omrežjem, dnevno sobo in jedilnico. Prva kuhinjav vili se nahaja v pritličju, je zelo prostorna in popolnoma opremljena shladilnikom za vino, mikrovalovno pečico, toasterjem in podobno. Druga, manjšakuhinja se nahaja v bližini bazena.Čebi si okolico raje ogledali na kolesih, so v vili na voljo tudi kolesa, tako zaodrasle kot za otroke. 


Vila Friuli Karst - Komen

V vili lahko poleg dopusta z družino organizirate tudi poslovno srečanje, saj je mogoče priskrbeti dnevnega kuharja ali catering. 

Vila Friuli Karst je moderno opremljena tradicionalna hiša s tipično opečnato streho, v kateri se lahko nastani največ dvanajst oseb. V vili so štiri spalnice z dvema ležiščema, 4 dodatna ležišča in 3 kopalnice. Vila Friuli se lahko pohvali s sodobno dodatno opremo, kot so bazen, savna, balinišče, zidani žar in seveda nepogrešljiva kabelska televizija ter brezplačni dostop do Wi-Fi omrežja. Če boste želeli raziskati okolico, vas v vili čakajo tudi opremljena kolesa. Na voljo vam je tudi masažni bazen, savna, sobno kolo za vadbo.

Če želite preživeti dan ob jadranju v Tržaškem ali Piranskem zalivu ali pa zapluti dlje proti Italiji ali Hrvaški, lahko najamete jadrnico.

Ste ljubitelji kraškega pršuta ali terana? Govorite z oskrbnikom Vasjo, ki vas bo popeljal v domačo vinsko klet v sosednji vasici ali organiziral degustacijo vin pri okoliških vinarjih ali pršutarjih. V pol ure se lahko zapeljete v Vipavsko dolino ali Goriška brda, kjer prav tako lahko uživate v dobri hrani in pijači ter številnih kulturnih in naravnih znamenitostih. Kulinarični izlet si lahko obogatite z ogledom ene od kraških jam v bližini.    


Odločite se za eno od treh lepotic in uživajte v popolnem okolju, okusni hrani in pijači ter odlični družbi.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.