Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Apartmaji Mölltal: 3 do 6 dni v apartmaju za 2 do 6 oseb v bližini 3-eh avstrijskih smučišč že od 89 €. Vključeno savnanje!

Apartmaji Mölltal: 3 do 6 dni v apartmaju za 2 do 6 oseb v bližini 3-eh avstrijskih smučišč že od 89 €. Vključeno savnanje!

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Če želite uživati v neprekosljivem celoletnem smučanju ali pohodništvu, se odpravite v avstrijske Alpe! Tukaj lahko uživate v zimskih radostih vse do junija, vključno s pomladnimi prazniki in veliko nočjo! Apartmaji Mölltal so...


Če želite uživati v neprekosljivem celoletnem smučanju ali pohodništvu, se odpravite v avstrijske Alpe! Tukaj lahko uživate v zimskih raddostih vse do junija, vključno s pomladnimi prazniki in veliko nočjo!
Udobna nastanitev in popolna kartica popustovApartmaji imajo kapaciteto 2 do 6 gostov za prijetno bivanje. Opremljene so z zakonsko posteljo, raztegljivim kavčem, TV-jem, popolno opremljeno kuhinjo za kuhanje, aparatom za kavo in mikrovalovno pečico. Ne manjka niti pomivalni stroj. Uporabite lahko tudi pralni stroj s sušilnikom. Apartmaji so opremljeni z brezžično internetno povezavo. Na voljo je tudi ogrevan prostor za shranjevanje smuči in otroško igrišče. Apartmaji imajo lep vrt z žarom.
Poleg tega se boste lahko ogreli v savni - ponudba vključuje 1 savnanje za vse brezplačno. Po dogovoru se lahko dogovorite tudi za polpenzion - doplačilom pri ponudniku. V bližini nastanitve najdete več restavracij, kavarno, supermarket in banko. Apartmajska hiša vam ponuja ne le udobno nastanitev v udobnih apartmajih, ampak tudi prijetno okolje za sprostitev po smučanju ali izletih. Postaja smučarskega avtobusa za ledenik Mölltal je le 200 metrov stran.Koroška diskontna kartica bo vaše bivanje naredila še bolj prijetno z več sto različnimi aktivnostmi. Za mnoge druge pa veljajo popusti. Vzemite žičnico na ledenik, panoramske poti in vhodi v čudovite soteske. Vse lepote Alp bodo lahko dosegljive. Obiščete lahko tudi bližnje muzeje (Spittal, Beljak) in se odpravite na izlet z ladjico po jezerih Millstätter See in Ossiachersee ali reki Drau.
Spomladi in poleti se okolica neposredno pridobi z aktivnostmi za vsakogar! Ne glede na to, ali ste klasični pohodniki (izlet v slikovito vasico Flattach ali sotesko Raggaschlucht), ali pa ste bolj izkušeni ljubitelji Ferrarija in ostrejši turisti (izziv je, da se povzpnete na znameniti Grossglockner). Druga možnost je velika mreža kolesarskih poti od Flattacha.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.