Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Kempinski Hotel Adriatic, Savudrija, Istra, Hrvaška - 238 EUR - 2x nočitev v Superior sobi z zajtrkom za 2 osebi, Brezplačna uporaba Carolea spa centra (savne, bazen in fitness)

Kempinski Hotel Adriatic, Savudrija, Istra, Hrvaška - 238 EUR - 2x nočitev v Superior sobi z zajtrkom za 2 osebi, Brezplačna uporaba Carolea spa centra (savne, bazen in fitness)

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Si lahko zamislite še kaj boljšega kot udobno sobo v Kempinski Hotelu Adriatic, prebujanje v objemu zelenja in pogled na razkošne ladje, ki mirno plujejo proti cilju, sprostitev in uživanje ob jutranji kavi na hotelski terasi?


Mar ne bi bilo nebeško, če bi vam bila poleg popolnega wellness doživetja namenjena še razkošna in resnično avantgardna soba? Čeprav je interpretacij za besedo »razkošje« mnogo, ni ene, o kateri Kempinski Hotel Adriatic ne bi imel odličnega znanja – to znanje in razumevanje želja visokih gostov pa združuje v čarobno doživetje.


Edinstven Carolea SPA vas vabi, da se potopite v svet sprostitve in pozitivnih misli ter se prepustite vseobsegajoči tišini in miru. Spa center se razprostira na več kot 3000 m² in je sestavljen iz ločenih območij za tretmaje in sprostitev. Objekti vključujejo ogrevan sladkovodni bazen, ogrevan whirlpool in hidromasažni bazen na terasi, dva sladkovodna zunanja bazena (eden je ogrevan od maja do začetka oktobra) in majhen otroški bazen. Poseben prostor za lepoto, tretmaje in sprostitev je sestavljen iz sob za tretmaje, vključno z apartmaji za dve osebi, sobo za manikuro in pedikuro, parnimi kopelmi, savnami, Kneipp cono, ledeno kabino, prostorom za sprostitev z vodnimi posteljami in ogrevanimi kamnitimi ležišči, rimsko kopeljo (tepidarij, lakonij, kaldarij in hladni bazen) in turškim hamamom. V spa centru je na voljo tudi 8 savn: finska, parna, turška, klasična savna, savna z aromami, ledeni sobe, ...


Drugi del zgodbe sprostitve in razkošja pa seveda zaznamujejo sobe Kempinski Hotela Adriatic. Sobe imajo balkon in se bohotijo z 41 m2 udobno in v sodobnem slogu opremljenih bivalnih površin. Čudoviti pogledi na bujne vrtove in neokrnjeno naravo pa izzovejo harmoničnost in spokojnost.


Razkošno golfsko in zdravilišče Kempinski Hotel Adriaticpredstavlja najbolj luksuzno novo plažo v regiji, bogato opremljeno in osvetljenos soncem ter s pogledom, s katerim se redko kdo lahko pohvali - na istem mestulahko uživate v lepotah hrvaške, slovenske in italijanske obale. Ob plaži je nanovo obnovljen bar s strešno teraso, na kateri se nahaja VIP salon z 10 cabanamiin čudovitim razgledom.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.