Kamniška Bistrica, Hiša Berdnik: Zasebno SPA razvajanje (3 ure) le 29,90 € za 2 osebi

Kamniška Bistrica, Hiša...

Kamniška Bistrica, Hiša Berdnik: Zasebno SPA razvajanje (3 ure) le 29,90 € za 2 osebi

Rezerviraj za 6,00 €

60,00 €
Cena
50%
Popust
30,10 €
Prihranek
29,90 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Odlično zasebno SPA razvajanje v Hiši Berdnik na priljubljeni lokaciji v Kamniški Bistrici. Pobegnita od mestnega vrveža in se spočijta, se pocrkljajta in naberita novih moči v naročju Kamniških planin. 3-urno zasebno wellness...


Povabite partnerja ali partnerko na odlično zasebno SPA razvajanje, pocrkljajta se in si naberita novih moči. 3 ure bosta lahko uživala v jacuzziju in finski savni, postregli pa vama bodo saje in čaj.
Družinsko vodena hiša »Berdnik« ima svoje gnezdo v dolini Kamniške Bistrice, v neokrnjeni naravi, na sončni jasi tik ob gozdu, nedaleč stran od spodnje postaje nihalke Velika planina. Niso hotel, so pa prijeten družinski objekt s srcem in dušo, kar je njihova velika prednost. So pravi naslov za ljudi, ki so željni sprostitve in razvajanja v manjšem objektu sredi narave. S prijetno in toplo osvetlitvijo nudijo gostom občutek domačnosti tudi daleč stran od doma.
Poleg razvajanja v savni in jacuzziju priporočamo ogled znamenitosti v dolini Kamniške Bistrice, kot so Plečnikov dvorec, spominski park in slap Orglice. Lahko se opravite na krajši sprehod, daljši pohod v hribe (označene poti) ali pa do izvira reke Kamniška Bistrica.

Partnerska ponudba - mestoidej.com | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Kamniška Bistrica, Hiša Berdnik: Zasebno SPA razvajanje (3 ure) le 29,90 € za 2 osebi«