Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Red & Blue Design Hotel, Praga, Češka - 150 EUR - 2x nočitev v Standard dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

Red & Blue Design Hotel, Praga, Češka - 150 EUR - 2x nočitev v Standard dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

87%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Praga – zgodovinski biser Evrope – je eno izmednajlepših mest na svetu. Knjiga arhitekturnih stilov z bogastvom spomenikov,mesto polno glasbe, romantike in nostalgije, je sedaj tudi moderno mesto, polnoživljenja. Veličastna in skrivnostna ter hkrati udobna ter intimna – to jePraga. Mesto ob Vltavi skriva neskončno presenečenj, ki vam bodo ostala vtrajnem spominu. Praga je mesto, ki preseneča – naj bo s svojoarhitekturo, vzdušjem ali čim tretjim. Je mesto, ki se mora znajti na vašemspisku potovanj, saj so znameniti Hradčani (Hradčany), Karlov most (Karlůvmost), Vaclavov trg (Václavské náměstí) in Praški grad znamenitosti, ki bodo zavedno ostale v vašem spominu in srcu.


V Pragi morate vsekakor obiskati tudi Karlov most. Karlovmost (Karlův most) je bil zgrajen leta 1357, da bi nadomestil še starejšiJuditin most iz 12.stoletja; danes je ena od najbolj priljubljenih turističnihtočk v Pragi, živahen je podnevi in ponoči, na njem pa najdete tako velikoprodajalcev kot tudi zabavljačev. Z njega se vam ponuja čudovit razgled, šeposebej zgodaj zjutraj in ob sončnem zahodu.Ko si boste želeli obnoviti moči ponapornem raziskovanju mesta, bo k temu pripomogla češka kulinarika, ki temeljina mesu in nepogrešljivih cmokih  (knedliky), te pa lepo dopolnjujetaodlično češko pivo ter znamenita becherovka.


Praga že od nekdaj privlači osebnosti, ki so mu dale svojpečat – W. A. Mozart, L. van Beethoven, P. I. Čajkovski in F. M. Dostojevski sopriznali svoje navdušenje nad njeno lepoto ter arhitekturo. Navdih je nudilaveliko pisateljem – Janu Nerudi, Franzu Kafki in Maxu Brodu. Mesto seponaša tudi z več kot 10 večjimi muzeji, pa tudi s številnimi gledališči,galerijami, kino dvoranami in zgodovinskimi razstavami. Sodobno urejen javniprevoz vam bo olajšal ogled tega osupljivega mesta ob reki Vltavi.


Novi Red&Blue Design Hotel Prague stoji nasproti parkaPetřín v bližini središča mesta in le kratek sprehod od Karlovega mostu terpraškega gradu.Brezžični internet je po celotnem hotelu Red&Blue Design navoljo brezplačno.Sobe so mirne in večina se jih ponaša s pogledom na park. Imajoavtomat za čaj in kavo, sef v velikosti prenosnega računalnika in televizijo sCD/DVD-pogonom za gledanje filmov ali slik, ki ste jih posneli čez dan. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.