Villa Forever, Beograd, Srbija - 76 EUR - 2x nočitev v Standard sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

Villa Forever, Beograd,...

Villa Forever, Beograd, Srbija - 76 EUR - 2x nočitev v Standard sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

Rezerviraj za 15,00 €

112,00 €
Cena
32%
Popust
36,00 €
Prihranek
76,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Villa Forever se nahaja na samem križišču urbanega gospodarskega centra mesta in kulturno–zgodovinskih predela mesta in hkrati v mirni okolici v ulici Maršala Birjuzova. Hotel je odlična izbira za poslovne obiske, kot tudi za turistično raziskovanje Beograda.

Vila razpolaga z 14 elegantno in udobno opremljenimi sobami. Vsaka soba nudi klimatsko napravo, mini bar, brezplačni internet (LAN Wireless), plazma televizijo in moderno opremljeno kopalnico. Lokacija objekta je popolna, ker lahko obiščete vse znamenitosti Beograda brez uporabe javnega prevoza ali avta. Villa Forever vam ponuja prijetno in udobno bivanje. Zadovoljstvo gostov v Villi Forever je na prvem mestu.

Beograd, glavno mesto Srbije, je tretje največje mesto jugovzhodne Evrope. Beograd je mesto mladih, v katerem prebiva več kot milijon in sedemsto tisoč ljudi. Beograjčani radi govorijo o mestnem duhu in so vedno pripravljeni za zabavo ter slovijo po tem, da so veliki hedonisti in vedo vse o dobri hrani, vinu in glasbi. Radi se sprehajajo in zaradi tega so ulice, promenade, kavarne in restavracije vedno polne ljudi. Beograjsko dolgo zgodovino nakazuje arhitektura stavb, ki variira od bizantinske in otomanske arhitekture do neklasične in romantične v starejših predelih mesta ter do stavb Art Noveau in neo bizantinskega dizajna novega Beograda.

Lokacija

Maršala Birjuzova 44, Beograd
11000
Srbija

Partnerska ponudba - MEGABON.eu | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Villa Forever, Beograd, Srbija - 76 EUR - 2x nočitev v Standard sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi«