Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Rogaška Slatina - Hotel Slovenija, Rogaška Slatina, Slovenija - 159 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Neomejen vstop v hotelski bazen in savne

Rogaška Slatina - Hotel Slovenija, Rogaška Slatina, Slovenija - 159 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Neomejen vstop v hotelski bazen in savne

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Z Megabonom obiščite eno starejših in pomembnejših zdravilišč v Sloveniji in Evropi! Uživajte v Rogaški Slatini in 3-dnevnem wellness oddihu za 2 osebi v Hotelu Slovenija 4*! Kaj vas bo pričakalo? ✔zdravje z naravno mineralno vodo ✔mir in igrivost hkrati ✔narava ✔bogato kulturno življenje. 


Zaradi celovite ponudbe Hotel Slovenija velja za enega bolj priljubljenih hotelov v Rogaški Slatini. Hotel gostom ponuja 10 enoposteljnih sob, 47 dvoposteljnih, 3 triposteljne sobe in 5 apartmajev ter restavracijo s teraso, kavarno, wellness center in konferenčni prostor. Vse hotelske sobe so moderno opremljene in zagotavljajo udobje. Opremljene so s kopalnico, kabelsko televizijo, telefonom, sušilnikom za lase in mini barom. 


Za popolno sprostitev ter ohranjanje telesnega in duševnega zdravja obiščite wellness center, ki razpolaga z notranjim bazenom s termo-mineralno vodo, ki je najnovejša pridobitev hotela, finskimi savnami in whirlpoolom. Okrepite odpornost in telesno vzdržljivost ter se sprostite! 


Poleg wellness sprostitve bo poskrbljeno tudi za vaše brbončice. Pričakuje vas pestra izbira hrane, a la carte ponudba, ki bo poskrbela za gurmanske užitke in tudi tematske večerje.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.