Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hiša Raduha: Sanje in spanje v pravljični hiški na drevesu, unikatnem kozolcu ali za zidovi stare štale -33%. Vse namestitve imajo lasten jacuzzi!

Hiša Raduha: Sanje in spanje v pravljični hiški na drevesu, unikatnem kozolcu ali za zidovi stare štale -33%. Vse namestitve imajo lasten jacuzzi!

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Hiša Raduha stoji v starem jedru kraja Luče, od koder vabi vse, ki ste željni drugačnosti, udobnosti in sobivanja z naravo. Prenočite v čudovito obnovljenem in zastekljenem kozolcu, v pravljični leseni hiški na drevesu ali...


Hiša Raduha stoji v starem jedru kraja Luče, od koder vabi vse, ki ste željni drugačnosti, udobnosti in sobivanja z naravo. Prenočite v čudovito obnovljenem in zastekljenem kozolcu, v pravljični leseni hiški na drevesu ali luksuznem apartmaju na stari štali, kjer se moderno čudovito prepleta s tradicionalnim.
Kozolec od zunaj povsem običajen, skriva izjemen ambient z dnevnim prostorom in visečo mrežo, kopalnico in dvignjenim spalnim delom. Stekleni ovoj omogoča čudovit razgled na reko Savinjo in divji skalnati greben Breznico. Spodaj, v odprtem delu kozolca, pa se samo za vas nahaja meditacijsko gnezdo z masažnim bazenom.
Ste kot majhni sanjali o bivanju v hiški na drevesu? Hiška v krošnji lipe vam bo te sanje več kot izpolnila. Očarala vas bo z neverjetnim razgledom na reko, vam dala občutek svobode, prebudila domišljijo in vas povezala z lepoto narave. Notranja oprema vedno znova preseneča z umetniško oblikovanim orehovim lesom, udobno kopalnico in masažnim bazenom na terasi.
Nad ohranjenimi kamnitimi zidovi in oboki stare štale se nahajata 2 sodobno in luksuzno opremljeni suiti. Razvajali vas bodo z izbranim okusom in udobjem kamina, dišečim lesom in prijetnim žuborenjem Savinje ter vas navdušili z briljantno arhitekturo in spoštovanjem do tradicije.
Hiša Raduha vas bo približala naravi, vas očarala s čudovitim ambientom in marsikomu tudi izpolnila otroške sanje.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.