Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Novoletno doživetje Vojvodine in Srema, Subotica, Srbija - 149 EUR - Avtobusni prevoz po programu za 1 osebo, 2x nočitev v dvoposteljni sobi z zajtrkom v 4* hotelu za 1 osebo

Novoletno doživetje Vojvodine in Srema, Subotica, Srbija - 149 EUR - Avtobusni prevoz po programu za 1 osebo, 2x nočitev v dvoposteljni sobi z zajtrkom v 4* hotelu za 1 osebo

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Vstopite v novo leto v in okusite kulinarične mojstrovine Srema in Vojvodine.


1. DAN: LJUBLJANA- NOVI SAD - SUBOTICA: Odhod avtobusa iz Ljubljane z dogovorjenega mesta ob 4.uri zjutraj. Vožnja skozi Hrvaško v Srbijo. Po prihodu v Novi Sad krajši avtobusni panoramski ogled mesta intrdnjave Petrovaradin iz 18.stol., imenovane tudi »Gibraltar naDonavi« ki je danes spremenjena v galerije in antikvariate. Sledil bo ogledstarega mestnega središča; mestna hiša, spomenik Svetozarju Miletiću, Srbskonarodno gledališče, Grška šola, cerkev Sv. Marije, Nikolajeva cerkev in glavnapromenadna Miletićeva ulica, kjer bo tudi nekaj časa za kavico. Sprehod ob »Štrand-u«, ki velja za najlepšo rečnoplažo v Evropi. Vožnja v Subotico,namestitev v hotelu Galleria 4*, kise ponaša z najlepšim wellness centrom vSrbiji. Nastanitev v hotelu. Zvečer po želji večerja obslavonskih dobrotah na bližnjem »salašu,«kjer nam bodo postregli z okusnimidomačimi lokalnimi jedmi in nam popestrili zadnje ure starega leta.  


2. DAN: SUBOTICA: Po zajtrkusprehod po očarljivi Subotici in ogled mestnegajedra z »art nouveau” zgradbami:mestne hiše, sinagoge z začetka 20. stoletja,mestnega stolpa…Mestno jedro Suboticekrasi značilna secesijska, baročna in klasična arhitektura. Pomembnejšeletnice v zgodovini mesta so 1779, ko je bila Subotica proglašena za svobodnokraljevo mesto z imenom Marijaterezijapolis in 1869, ko je bila zgrajenaželeznica Segedin - Subotica. Prosto za uživanje v prednovoletnem utripa mesta, možnost obiska enega od odličnihokoliških vinarjev ali za obisk odličnegahotelskega wellnessa, kjer boste lahko uživali in se sprostili v svetusavn, slani sobi ali pa si za doplačilo privoščili masažo…Zvečer bo po željisledila svečana silvestrska večerja v plesni dvorani ob odlični kulinariki in neomejenopijačo. 


3. DAN: SUBOTICA - JEZERO  PALIĆ – SALAŠ - LJUBJANA: Po poznemzajtrku bo dopoldan nekajprostega časa, nato bo okoli poldneva sledila vožnja do bližnjega jezera Palić, ki je naravno zaščiteno območje in znanoletovišče še iz 19. stol. Sprehodili se bomo ob jezeru, si privoščilikavico in imeli po želji še prigrizek. Popoldan bo sledilo slovo in vožnjaproti Sloveniji, kamor bomo prispeli v poznih večernih urah. 

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.