Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

San Simon Resort 3* Izola: LAST MINUTE oddih na slovenski obali s polpenzionom in neomejenim kopanjem le 66 € za 2 osebi

San Simon Resort 3* Izola: LAST MINUTE oddih na slovenski obali s polpenzionom in neomejenim kopanjem le 66 € za 2 osebi

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Ekskluzivna LAST MINUTE ponudba za jesenski oddih v Izoli: 1x namestitev s polpenzionom in neomejenim kopanjem Depandansi San Simon 3* le 66 € za 2 osebi! Ponudba vključuje tudi prost vstop v notranji bazen z ogrevano morsko...


Depandanse hotelskega naselja San Simon se nahajajo v prelepem parku in so kot nalašč za družine z otroki, ki se bodo zagotovo najbolj razveselili velike plaže s tobogani in zabavne animacije. Depandanse Palma, Korala, Sirena in Perla so del San Simon Resorta in se nahajajo v bližini plaže v Izoli. Obdane so z mediteranskim parkom. V okolici so športni objekti, ki vključujejo mini golf, odbojko na mivki in teniška igrišča.
V vsaki depandansi je 26 dvoposteljnih sob. Vse sobe imajo tuš/WC, fen‚ klimo, direktni telefon, satelitsko televizijo. Recepcija za vse depandase se nahaja v Hotelu Haliaetum.
Prehrana je organizirana v glavni restavraciji. Pogled na Izolo je prav iz restavracije San Simon najlepši. V restavraciji nudijo pester izbor raznolikih jedi ter bogastvo mediteranskih okusov.
V Resortu je organiziran bogat animacijski program za odrasle in otroke. Na hotelski plaži, ki se nahaja v naravnem zalivu so igrišča za odbojko na mivki, velik vodni tobogan, trampolin za otroke, možna je izposoja manjših plovil ter peskovnik z igrali za otroke.
Plaža v San Simonu leži v bujnem sredozemskem zelenju, v bližini starega rimskega pristanišča, katerega mozaiki so pod vodno gladino vidni še danes. Sama plaža je primerna tudi za manjše otroke saj je v zalivu peščena s položnim pristopom v morje. Del plaže se nahaja v akacijevem gozdičku z naravno senco, zelo primernem za družine z manjšimi otroki.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.