Za čisto in sijočo kožo! ULTRAZVOČNO GLOBINSKO čiščenje obraza + sladkorni PILING + ŽAJBLJEVA ali MEDENA MASKA za obraz | Salon Emporias v Ljubljani (kuponi so veljavni do 31. januar 2019)

Za čisto in sijočo kožo! ULTRAZVOČNO GLOBINSKO čiščenje obraza + sladkorni PILING + ŽAJBLJEVA ali MEDENA MASKA za obraz | Salon Emporias v Ljubljani (kuponi so veljavni do 31. januar 2019)

64%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Koža na obrazu je najbolj izpostavljena vsakodnevnim dejavnikom, ki povzročajo, da je naša koža vse tisto, česar si ne želimo. Toda s pravilno nego ji lahko povrnemo gladkost, napetost, čistost in njeno naravno lepoto.
V današnji ponudbi boste prejeli 60-minutno nego in razvajanje obraza, ki vključuje ultrazvočno globinsko čiščenje, sladkorni piling in negovalno žajbljevo ali medeno masko.
Edinstvena profesionalna naprava Ultrasonic za nego obraza deluje na podlagi ultrazvočnega valovanja. Ploskev, s katero se izvaja globinsko čiščenje, vibrira z 28000 vibracijami na sekundo, kar v bistvu izpihuje pore – brez neprijetnega stiskanja in povzročanja vnetij ter rdečic. Ultrasonic odstrani povrhnjico in odmrle celice, kar je pomembno za regeneracijo naše kože. Prav tako zoži pore in nežno stimulira kožo, da proizvede več kolagena in elastina. Tako gube kot izrazne linije se zmanjšajo.
S pomočjo ultrazvoka pomagamo kozmetiki, da prodre globlje v kožo in tako bolj učinkovito pripomore k obnovi kože. Ultrasonic tretma je nežen, varen in je primeren za vse tipe kože, od normalne do aknaste, problematične in zrele kože. Primeren je tudi za najbolj občutljivo kožo.
Valovanje deluje kot nežen in temeljit piling, odstranjuje odmrle celice in loj, uničuje bakterije in odpravi strupe iz kože. Ultrazvočne sonde z vibracijami proizvajajo mikro masažo, ki se jo z samo roko ne da izvajati. V celice se tako dovaja kisik in hranila, proizvajajo se nove celice in s tem poteka popolna regeneracija celic in kože. Z ultrazvokom nanašamo serume, kreme in maske globoko v kožo, tako da je koža po negi vidno regenerirana, struktura je izboljšana, koža ponovno zasije.
Znebite se mozoljčkov, gubic in se počutite lepe ter samozavestne!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.