Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

TERAPEVTSKA MASAŽA S TOPLIMI VULKANSKIMI KAMNI ZA ODPRAVO BOLEČIN V ZGORNJEM DELU HRBTENICE IN KRIŽA, 60 MIN! Izjemna kombinacija masažnih tehnik! Studio Kvadrus, Lj!

TERAPEVTSKA MASAŽA S TOPLIMI VULKANSKIMI KAMNI ZA ODPRAVO BOLEČIN V ZGORNJEM DELU HRBTENICE IN KRIŽA, 60 MIN! Izjemna kombinacija masažnih tehnik! Studio Kvadrus, Lj!

66%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>PONUDBA ZAJEMA:
20 min masaže hrbtnega dela telesa z vročimi vulkanskimi kamni30 minut protibolečinske masaže hrbta10 min masaže zadnjega dela nogKUPONI STUDIA KVADRUS so namenjeni predstavitvi salona stranki. Posamezna stranka lahko GENERALNO (ne za vsako ponudbo ) izkoristi SAMO 1 KUPON ( terapevtska masaža) ali 2 kupona (sprostitvena masaža), pri čemer ni pomembno ali je stranka kupon kupila sama ali je kupon bil podarjen.masira vas lahko maserka ali maser, specializiran za posebne masaže, ZATO JE NUJNA PRAVOČASNA REZERVACIJAdelamo vsak dan od 7,00 do 22,30 uredelamo ob sobotah, nedeljah, praznikih, skratka skoraj vse dneve v letuuporabljamo izključno slovenska oljavedno se lahko masirata 2 istočasno, zato je potrebna predhodna rezervacija  
tudi pri nekaterih specialnih masažah pa je na voljo le en izvajalec, zato je nujna pravočasna rezervacijarok unovčenja: 15.11.2018STUDIO KVADRUS se trudi razvijati posebne produkte na področju masaž. Tokrat smo v našem salonu opravili raziskavo kako bi tople vulkanske kame vključili v terapevtske masaže. Cel mesec preizkušanja je obrodil izjemne rezultate. Izkazalo se je da so vulkanski kamni dober pripomoček tudi pri terapevtskih masažah, ki jih izvaja medicinsko izobražen kader. Pridite v naš salon in prepričali vas bomo z delom in trudom za vaše boljše počutje in življenje brez bolečin.
MASAŽA Z VROČIMI VULKANSKIMI KAMNI
Masaža z vročimi kamni je poznana že stoletja. Kamni so vulkanskega izvora, fino obdelani, prijetni na otip in vrhunski masažni pripomoček. Ogreti kamni na 50 stopinj Celzija pripomorejo k izjemni sprostitvi. Z prijetno ogretimi kamni drsimo  po meridijanih, to so energijske poti, ki potekajo po celem telesu. Nekaj kamnov položimo na akupresurne točke in s tem zelo povečamo moč masaže. Vulkanske kamne nam je podarila narava, v sebi skrivajo zdravilno moč , ki jo z masažo prenesemo na telo.
NAMEN MASAŽE Z VROČIMI KAMNI:
globoka sprostitev,sproščanje utrujenih mišic,iz vašega telesa pomagajo izločiti toksine,uravnavajo in poživljajo energetska središča,blagodejni učinek na čustvene težave.TERAPEVTSKA MASAŽA
Z izjemno kombinacijo masažnih tehnik vas bomo osvobodili bolečin, ki vam grenijo življenje. Tokratna ponudba obsega odpravo bolečin v zgornjem delu hrbtenice in križa.
KAJ SE DOGAJA MED MASAŽO?
Sproščajo se napete mišiceTelo se segrevaUstvarijo se pogoji za boljše dihanjePoveča se izločanje odpadnih in škodljivih snoviRazteza se vezno tkivo sklepovPreko živčevja deluje na notranje organe


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.